Programmet klart til DAT MD-83 “Mad Dog” Farewell Flight på lørdag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter nogle travle dage med planlægning, så har vi programmet klart til vores MD-83 “Mad Dog” Farwell Flight arrangeret sammen med DAT. Vi har også nogle praktiske informationer klar plus at der lige nu er blevet frigivet nogle få ekstra pladser på turen.

Så er det snart ved lørdag den 16. oktober 2021, hvor godt 150 InsideFlyer læsere jo skal på en speciel farvel flyvning. Den sidste MD-83 “Mad Dog” i Europa skal på pension. Det er som nævnt DAT der har denne i drift og efter 31 år skal OY-RUE på pension.

Køb din billet her på DAT.dk

Vi havde 150 pladser til salg og de blev booket i løbet af 5 dage. Lige nu er der forsat enkelte som ikke har betalt og de pladser er nu frigivet til salg. Så er du interesseret i en plads, så skal du holde dig opdateret på DAT hjemmesiden her:

Der er lige nu ganske få pladser tilbage – skynd dig at sikre din plads.

Programmet og støt et humanitært formål

Vi har også fået sat et godt program sammen. Der kan komme ændringer til det endnu.

Det starter i gateområdet klokken 12:45, hvor vi holder en lille auktion på at købe pladser ved vinduerne, række 1 og nødudgangene.

Der vil også blive solgt lodder til en lodtrækning, som vil ske på selve flyveturen. Der vil være præmier som er relateret til DAT og MD-83’eren. Et lod koster 25,- kroner eller køb 5 lodder for 100,- kroner. Køber du 5 lodder får du lov til at boarding som en af de første grupper. Der er 300 lodder i alt til salg og de sælges efter først til mølle princippet.

Alle indtægterne fra auktionen og lotteriet går til et godt humanitært formål, så I er med til at samle ind og støtte op om dette. Mere information om dette på lørdag.

Betaling vil være via MobilePay eller kontanter (DKK/EUR). Så husk penge.

Deltagelsen i auktion og lotteriet betyder noget for hvilke boarding gruppe du kommer i og dermed hvilke pladser du kan vælge. Der er “free seating” og du kan derfor sikre dig din ynglingsplads ved at deltage i auktionen eller lotteriet.

DAT MD83 – OY-RUE – Foto: DAT

Programmet for dagen er følgende:

  • 11:00 – Check In er åben (enten via maskinerne eller ved SAS skranker og det kan være du kan få dit boarding kort online og komme air side hurtigere)
  • 12:45 – Seneste mødetid i gaten (se på tavlerne hvor DX1 flyver fra)
  • 13:30 – Boarding begynder i grupper
  • 14:00 – Flyet har afgang fra København (CPH)
  • 15:30 – Flyet kommer retur til København (CPH)

HUSK MUNDBIND – Da dette er en normal charterflyvning i praktisk forstand, så skal du have mundbind under hele flyvningen. Undtagelsen er når du spiser eller drikker noget. I Københavns Lufthavn skal du bære mundbind hele tiden også.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *