Qantas bygger ny First Class lounge i Singapore Changi lufthavnen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det australske flyselskab Qantas har annonceret, at de vil åbne en helt ny First Class lounge i Singapore Changi lufthavnen. Samtidig udvides den eksisterende Business Class lounge.

Qantas nye First Class lounge vil få 240 siddepladser, et luksuriøst design og premium a la carte-servering med en asiatisk inspireret menu. Arbejdet forventes at starte op til april næste år.

This slideshow requires JavaScript.

Den eksisterende Business lounge som åbnede i 2013 skal også udvides. Totalt vil de nye lounges kunne tage i mod mere end 800 gæster, svarende til en øgning på 60% i forhold til det nuværende lounge tilbud.

– Efter at vi indsatte vores A380 på ruten til Singapore er der også flere som besøger vores lounges og vi har oplevet en stor efterspørgsel på vores premium sæder, siger CEO Alan Joice i Qantas Group. – Vores top statuskunder fortæller os, at loungebesøget er et af højdepunktene på rejsen og den nye First Class lounge i Singapore vil ikke blive nogen undtagelse. Passagerer som skal rejse videre kan bruge loungen til at slappe af, spise, og tjekke telefon og e-mail før de fortsætter rejsen.

 

Qantas satte atter deres Airbus 380´er ind på ruten Sydney-Singapore-London i marts i år.

Forventet åbning i slutningen af 2019

Qantas vil samarbejde med kokken Neil Perry og industridesigner David Caon og Akin Atelier for at skabe et afslappende miljø for passagerer som rejser fra eller via Singapore. Designet skal have et klart fokus på bærekraft. Materialevalg, belysning og faciliteter skal afspejle det bedste af lokalt og internationalt design.

Singapore Changi bliver den fjerde lufthavn med egen Qantas First Class lounge. Indtil nu har selskabet haft dedikerede First Class lounges i Sydney, Melbourne og Los Angeles. Loungen designes så den imødekommer gennemrejsendes behov, med adgang til brusere, cocktail bar, åbent køkken og en menu som afspejler Singapores madkultur. Officiel åbning af den nye lounge er sat til slutningen af 2019.

This slideshow requires JavaScript.

Største hub uden for Australien

Singapore er største hub for Qantas udenfor Australien. Mere en 20% af flyselskabets langdistanceflåde bruges til, at betjene de 50 ugentlige rotationer til og fra lufthavnen. Qantas er dermed et af de største udenlandske flyselskaber i Singapore Changi. Fra Singapore har Jetstar Group 298 ugentlige afgange til 26 destinationer.

I tillæg til loungesatsningen i Singapore annoncerede Qantas  for nylig, at de vil opgradere deres lounges i Tokyo, Auckland, Sydney, Brisbane, Hobart og Tamworth. En ny indenrigslounge i Melbourne er også undervejs med forventet åbning i slutningen af denne måned.

Fotokredit: Qantas.
Artiklen oprindeligt bragt af Martin på vores norske søster site, insideflyer.no .Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *