Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Radisson Blu relancerer morgenmadskonceptet “Super Breakfast”. Detrelanceres som et deli-inspireret koncept med fokus på oplevelsen, gode naturlige råvarer og bedre service.
Radission har lyttet til hvad deres kunder mener og har på blandt andet Radisson Blu Royal Viking i Stockholm spurgt ind til, hvad kunderne forventer sig. Mange gæster bruger længere tid nu på morgenmaden og derfor har den også en større værdi for gæsterne.
Tom Flanagan, Area Vice President hos Rezidor Hotel Group i Norden udtaler:
En god morgenmad er fundamentet for en god start på dagen. Vi vil derfor sikre, at morgenmaden efterlader et positivt og mindeværdigt indtryk hos vores gæster. Morgenmaden bør være en god oplevelse for alle sanser, og vi tilbyder derfor gæsterne en deli-inspireret morgenmad, som både ser lækker ud og smager godt
I Danmark er det nye morgenmadskoncept ved at blive implementeret og er nu tilgængeligt på bl.a. Radisson Blu Royal Hotel i København, Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Falconer Hotel & konferencecenter. Morgenmaden er tilgængelig for både gæster og udefrakommende.
Der er også flere og flere gæster, som holder morgenmadsmøder og derfor skal konceptet også kunne holde til dette. Jeg bruger også dette selv, da det giver mig muligheden for at have et ekstra møde i løbet af en rejsedag. Dertil bliver tiden brugt til frokost også mindre og ofte et lettere måltid. Så en god start på dagen starter bestemt ved et rigtigt godt måltid med et passende varieret udvalg.
Skriv et svar