Radisson Rewards: Genvej til Sølvstatus.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med kun 3 hotelophold inden udgangen af 2019, kan du få sølvstatus hos Radisson Rewards – og dermed begynde at nyde godt af de ekstra medlemsfordele, som loyale kunder får.

Radisson Rewards er loyalitetsprogrammet for en række hoteller i Radisson Hotel Group. Når du bor på disse hoteller, optjener du point i dit loyalitets program, som kan bruges til at betale for bonus-ophold. Jo flere nætter, du bor på hotellerne, jo flere fordele får du fremover. Dette er kan være højere rabat i hotellets restaurant, flere point på dit ophold, velkomstgaver eller gratis opgraderinger. Jeg har tidligere beskrevet Radisson Rewards i denne artikel.

De 8 hotelkæder i Radisson Hotel Group. Du får point på din Radisson Rewards konto, når du bor på hotellerne.

Og nu kan du med blot 3 ophold inden udgangen af 2019 få status som sølvmedlem. Du skal blot tilmelde dig her. Derefter kan du gå i gang med at booke dine overnatninger og nyde godt af medlemsfordelene.

Du optjener point i Radisson Rewards, når du bor på Radisson Blu Hotel Frankfurt

Ikke alle ophold tæller med

For at få point og nætter godskrevet på din Radisson Rewards konto, skal du have et ophold, der kvalificerer til at optjene point. Det vil typisk være ophold, der er booked på Radisson Rewards hjemmeside eller et normalpris ophold booked igennem et rejsebureau.

Opholdet må derfor ikke være reserveret til en specialpris. Dette kunne være eksempelvis overnatninger:

 • reserveret på rejsebureauers hjemmesider som eksempelvis hotels.com.
 • der er en del af en pakkerejse organiseret af et rejsebureau.
 • booked på SAS hjemmeside, hvor du optjener EuroBonus point
 • i forbindelse med konferencer, hvor arrangørerne har fået en speciel rabat
Radisson RED Mineapolis, Foto: Radisson Hotel Group Media, Image Bank

Medlemsfordele med et sølvkort

Normalt opnår du sølvstatus efter 9 overnatninger eller 6 ophold inden for et kalenderår – men med denne kampagne får du sølvstatus efter blot 3 ophold – og hver af dem behøver sådan set ikke at være længere end en enkelt nat.

Radisson Rewards fremhæver selv disse fordele ved et sølv medlemskab. som jeg dog har et par kommentarer og bemærkninger til:

 • 10% rabat på mad og drikkevarer i restauranten. Du skal dog være opmærksom på, at
  • ikke alle hotellers restauranter giver denne rabat (eksempelvis når restauranten er bortforpagtet),
  • der normalt er en øvre grænse for, hvor mange gæster, du kan få rabat for,
  • rabatten ikke gives på room service og minibar,
  • rabatten ikke gives i lobby baren,
  • rabatten ikke altid gives på alkoholiske drikke.
 • Du optjener flere point på dit ophold. Medlemmer med sølvstatus får 22 point pr. USD i stedet for 20 point pr. USD. D.v.s. du hurtigere optjener en bonusovernatning
 • Muligheden for at få værelset tidligere end det officielle tidspunkt for check-in. Og muligheden for at beholde værelset efter det officielle tidspunkt, man skal aflevere nøglen. Radisson gør opmærksom på, at dette kun kan lade sig gøre, hvis hotellet har værelser til rådighed. Du skal også være opmærksom på, at medlemmer af Radisson Rewards, der har haft så mange overnatninger, at de har et guld- eller platinum kort står først i køen, hvis der er mangel på værelser.
 • Gratis opgradering, hvis der er værelser til rådighed. Igen skal vi gøre opmærksom på, at hotellet normalt først vil opgradere medlemmer med den højeste status.
Radisson Exhibition Center Shanghai. Foto: Radisson Hotel Group Media, Image Bank

Sæt turbo på din optjening – et par ekstra tip

Der er et par genveje til hurtigere at optjene point og status, som du kan benytte dig af.

 • Køb hotellets pakkeløsning. Lige nu har Hotel Radisson Blu Scandinavia et ophold, hvor du får et “Copenhagen City Pass”. Det giver bl.a. gratis entre til Tivoli og gratis sight seeing i København. Da du får point på din betaling for værelset, betyder det, du få Radisson point på køb af kortet – og dermed kommer hurtigere til en gratis overnatning. Tjek om det hotel, du skal bo på har en attraktive pakkeløsning til dig.
 • Få alt skrevet på værelsets regning. Når du tager en drink i lobby baren, så skriv den på regningen. Det giver også Radisson Rewards point – dem får du ikke, hvis du betaler i baren.
 • Reserver sammen med venner. Hvis I er flere, der rejser sammen, så kan du optjene overnatninger og point på dine rejsekammeraters værelser, hvis alle værelser er i samme reservation. Du kan højst få point og nætter godskrevet for 3 værelser.
 • Bo på de billige hoteller. Ikke alle hoteller i Radisson Hotel Group er hundedyre. Kæden Radisson Red er billigere hoteller – og Park Inn har normalt også rimelige priser, Hvis firmaets rejsepolitik sætte grænser for, hvad hotellet må koste, kan du undersøge, om Radisson Hotel Group har et billigere hotel på din destination. Hvert ophold og hver overnatning tæller med i optjeningen af status – også de billige.

Du har sølvkortet til februar 2021

Hos Radisson Rewards optjener du altid point og status i et kalender år – og du beholder status de følgende 14 måneder. Hvis du derfor optjener et sølvkort inden udgangen af december 2019, har du kortet i hele 2020 samt de 2 første måneder af 2021.

Regner du med at bo på et af hotellerne i Radisson Hotel Group i resten af kalenderåret, er det oplagt at bruge genvejen til sølvkortet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Radisson: Lover op til 30% rabat i november og december, men det er ikke realiteten. - InsideFlyer DK siger

  […] Derfor er dette tilbud også interessant, hvis du overvejer at bo på hotel i slutningen af året. Specielt, hvis du gerne vil have genvejen til et sølvkort hos Radisson Rewards, for hotel ophold til kampagneprisen tæller også med, når du optjener bonuspoint og status i loyalitetsprogrammet. Jeg har tidligere skrevet om genvej til sølvkort i denne artikel. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *