Rejs behageligt med BAGTAG og få 75 kr. i rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Elektroniske bagagemærker fra BAGTAG er en af mange produkter som er tilegnet at gøre livet lettere når du er på rejse. Med øget fokus på kontaktløse rejser er gadgets som BAGTAG vigtigere end nogensinde. 

Denne artikel er publiceret i samarbejde med BAGTAG.

Det findes mange hjælpemidler som kan gøre rejsen både enklere og mere behagelig, både for bagagehåndtering, men også «gadgets» som Airmate, som lader dig fæstne mobilen eller tableten i sædet foran dig. Du kan også gøre rejsen mere behagelig før du går om bord ved at bruge elektroniske bagagemærker fra BAGTAG. I denne artikel skal vi forklare dig hvordan og du vil også få mulighed for at købe din egen til en ekstra god pris.

En mere behagelig rejse

Alle flyrejser starter i lufthavnen. Her skal du først tjekke din bagage ind ved den rigtige skranke, og dette indebærer ofte også kø. Du får derefter boardingkort i papir og et bagagemærke som du fæstner på bagagen. Alle disse trin tager tid og burde strengt taget være unødvendige.

BAGTAG mener at starten på rejsen bør være både mere komfortabel og mer bæredygtig. Selskabet blev stiftet i 2014 og har de sidste år arbejdet med løsninger for netop dette. Målet var at lave et hjælpemiddel som lader rejsende gennemføre hele indtjekningsprocessen hvor som helst, herunder at kunne fæstne bagagemærket før du tager hjemmefra. På den måde slipper du også for at stå i indtjeknings-kø i lufthavnen.

Så enkelt er det å bruke BAGTAG

Med BAGTAG løser man to problemer. For det første reducerer man det store antal bagagemærker som udskrives i lufthavne verden over hver eneste dag, noget som er godt for miljøet. Derudover vil elektroniske bagagemærker være lettere at læse, og man kan derfor i større grad undgå tabt bagage.

Hvad er BAGTAG og hvorfor er den så nyttig?

BAGTAG er et elektronisk bagagemærke (EVT). Måden den fungerer på er egentlig ganske enkel. Så snart du har købt en BAGTAG kan du koble den til din bagage i henhold til installationsvejledningen. Når du tjekker ind på flyturen kan du vælge BAGTAG som dit bagagemærke, direkte fra flyselskavet indtjeknings-app. Appen lægger al nødvendig information ind på din BAGTAG.

Det eneste du behøver at gøre nu er at tage til lufthavnen og aflevere bagagen på båndet. I videoen under ser du hvor enkelt det kan gøres.

Fordele

Det er mange grunde til at BAGTAG kan være en fordel når du rejser med indtjekket bagage. COVID-19-pandemien gør selvsagt behovet for færrest mulige kontaktpunkter højaktuelt, men der er også flere andre fordele:

  • Du kan tjekke ind med bagagen hjemmefra eller fra hotellet
  • Ingen lange køer hvor du kan komme i nærkontakt med andre mennesker
  • Du kontrollerer selv hele indtjekningsprocessen
  • Færre bagagemærker af papir er bedre for miljøet
  • Læsbarheden på elektroniske bagagemærker er langt bedre end for traditionelle bagagemærker. Dette reducerer risikoen for tabt bagage.
  • BAGTAG kan allerede bruges med KLM, Lufthansa, SWISS, Austrian og China Southern. Flere flyselskaber er lige rundt om hjørnet.

Få 75 kroner i rabat

Som læser af InsideFlyer har vi glæden af at give dig en ekstra god pris i samarbejde med BAGTAG. Denne kampagne giver dig en rabat på omkring 75 kroner (€10) for hver BAGTAG du køber. I stedet for at betale €59 Euro, betaler du nu kun €49 Euro ved at bruge kampagnekoden INSIDEFLYER når du handler i netbutikken.

BAGTAG elektroniske bagasjemerkerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *