Spies indsætter ekstra fly mod syden i efterårsferien

Sunclass Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at møde en god efterspørgsel indsætter Spies nu et ekstrafly fra København til Rhodos med afgang Søndag den 11. oktober.

Spies’ eget flyselskab, Sunclass Airlines, flyver de 212 gæster direkte til Rhodos og hjem igen en uge senere.

Spies forventer samlet at sende op mod 3000 danskere på efterårsferie til de populære charterdestinationer i uge 42 – heraf skal godt 80 pct. til Grækenland.

Grækenland og Cypern er de mest populære destinationer netop nu. Begge steder har siden foråret haft meget lave smittetal, og vi mærker en fortsat ganske stor rejselyst blandt danskerne, der vil ned til sol og strand. Det betyder, at vi allerede har solgt ni ud af 10 rejser i skolernes efterårsferie, og derfor indsætter vi nu et ekstra fly med ca. 200 ekstra pladser, som nok skal blive solgt hurtigt.

Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

Top 3-listen over de mest populære rejsemål i skolernes efterårsferie ser således ud:

  • 1)Rhodos
  • 2)Cypern
  • 3)Kreta

Der er lige nu omkring 28 grader C på Rhodos. Oktober viser en gennemsnitstemperatur på 25 grader, vandet er ca. 23 grader, og der er i gennemsnit syv solskinstimer om dagen. Derfor kan der bliver god brug for det, som flest efterspørger lige nu: værelser og lejligheder med egen pool – såkaldt ”Swim Out”. 

Alle chaterrejser er omfattet af Spies’ tryghedspakke som omfatter gratis afbestillings- og ændringsforsikring samt øget sikkerhedsrutiner og en gratis COVID-19 test med hurtigt testsvar, hvis rejsen går til Cypern.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *