Swiss planlægger at være tilbage med 85% af destinationer allerede denne vinter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med vinterfartplanen 2020/2021 kommer SWISS tilbage med adskillige destinationer i deres ruteprogram fra Zürich og Genève.

Dette betyder, at omkring 85 procent af de oprindelige destinationer på SWISS-rutenettet vil blive tilbudt igen. Yderligere ændringer afhænger stort set af de fremtidige udformninger af de verdensomspændende karantæne-forskrifter. SWISS lover stadig at bruge hurtige coronatest for at gøre rejsen mulig igen og sikre international mobilitet.

Kun 30-40% af sidste års kapacitet

I de stadig meget udfordrende tider bliver flyveplanlægning mere og mere vanskelig i betragtning af de forskellige og hurtigt skiftende begrænsninger på international mobilitet.

På grund af den globale udvikling af pandemien og de deraf følgende rejsebegrænsninger og karantænebestemmelser, i stedet for effektive coronatest-procedurer, lever vores planlagte ruteprogram til den kommende vinter ikke helt op til vores oprindelige forventninger.

Tamur Goudarzi Pour, Chief Commercial Officer hos SWISS .

Mens en kapacitet på op til 50 procent var planlagt indtil for et par uger siden, har SWISS nu været nødt til at reducere dette til omkring 30-40% af året før.

På trods af kapacitetsnedskæringen planlægger SWISS stadig at betjene omkring 85% af sine destinationer, heraf 67 fra Zürich og 21 fra Genève.

SWISS-langdistanceprogram sikrer høj efterspørgsel på fragt

I langdistance-segmentet flyver SWISS igen til Boston (USA) i oktober. Byen på den amerikanske kyst serviceres til at starte med to gange om ugen, og fra marts tre gange om ugen. Johannesburg (Sydafrika) vil også blive betjent igen med tre fly om ugen planlagt. Derudover betjener SWISS fra slutningen af ​​oktober ruten Zürich-Dubai (De Forenede Arabiske Emirater) tre gange om ugen; på mellemlangt sigt skal Dubai have forbindelse fra Zürich mindst fem gange om ugen. Edelweiss vil nu betjene Muscat med en direkte flyvning fra Zürich. Fra marts 2021 planlægger SWISS også tre ugentlige flyvninger til Los Angeles og Miami i USA og til den indiske hovedstad New Delhi.

Følgende langdistance destinationer serviceres også fra Zürich: Newark, New York JFK, Chicago, San Francisco, Montreal, São Paulo, Tel Aviv, Mumbai, Bangkok, Singapore, Tokyo, Hong Kong og Shanghai. Den brede vifte af langdistance-ruter kan primært tilbydes på grund af den vedvarende store efterspørgsel efter fragt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *