Rejs for Flying Blue miles med Air Tahiti Nui

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du kan ny flyve med Air Tahiti Nui og betale med dine Flying Blue miles. Air Tahiti Nui er det nationale flyselskabet af Fransk Polynesien. Du kan flyve fra Los Angeles til Tahiti eller omvendt.

Air Tahiti Nui med Flying Blue miles

Du kan finde prisen for turen i prisoversigten online. Flyvningerne bliver udført af Air Tahiti Nui som en code-share med Air France. Du kan bestille både awardbilletter i economy class og business class. Brandstoftillæg for disse flyvninger er lavere end vi er vandt til at se på ture fra for eksempel Europa til Amerika.

Der skal dog bemærkes, at der ikke er noget at finde på Flying Blue-hjemmesiden om denne mulighed. Det er derfor sandsynligvis fordi Air France har en code-share aftale.

Ruten udføres med et Airbus A340 fly. Flyene vil snart blive erstattet af B787 Dreamliner, men en præcis dato er endnu ikke kendt. Ombord på denne A340 er en business class i en 2-2-2 inddeling og economy class i en 2-4-2 konfiguration. Flyselskabet flyver også ruten fra Los Angeles til Paris CDG, men jeg kunne ikke finde den som en awardbillet. Denne rute udføres som forlængelse af ruten fra Tahiti til Los Angeles.

Air France flyver også til LAX med en Boeing B777-200. Selvfølgelig kan flyrejser med Air France også bestilles med Flying Blue miles. Dette fly har economy, premium economy og business class ombord. De fleste flyvninger udføres med den nyeste business class i en 1-2-1 opsætning. Det vil sige, at alle passagerer har direkte adgang til midtergangen. Hvis du flyver business class, kan Air France være en bedre løsning produktmæssig. Det er dog ofte dyrere som awardbillet.

Air Tahiti Nui economy class

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *