Rejse Deal: 4 timer endnu til at købe billigste flybilletter med SAS – Rejs til USA fra under 2.000,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her i weekenden har SAS nogle gode priser på billetter til et stort antal rejsemål i Europa, Asien og USA. Du kan nå at købe nogle af de billige flybilletter endnu.

Der er ligenu kun 4 timer tilbage før denne kampagne stopper og priserne stiger.

Grib chancen for en billig rejse til USA for under 2.000,- kroner for en returbillet. Der er også billige billetter til for eksempel Hong Kong, Los Angeles, Rom eller Malaga.

Tilbuddet gælder for rejser mellem den 29. oktober 2018 og den 10. april 2019. Book senest her i aften, søndag den 7. oktober, inden midnat.

Bestil og søg her

Du booker dine billetter her ved at søge efter de billigste billetter på Momondo –  det er billigere end at booke direkte på SAS hjemmesiden. Vi har fundet flere datoer fra januar 2019 og frem til og med marts 2019.

Vær opmærksom på at denne billettype er i SAS Go Light klassen. Så der er kun håndbagage med i prisen. Der kan dog fint købes ekstra bagage med på hjemturen eller begge veje.

SAS har ændret deres optjeningsregler for de billigste rejser og derfor er der ikke mange point at tjene på denne billettype. Læs mere om ændringer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *