Rejse Deal: Business Class med Qatar Airways til Asien for kun super billige 7.569,- kroner tur/retur – InsideFlyer viser tip til at få prisen lavest mulig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er sommertid og det betyder at det er sæson for gode rejse deals i Business Class. Qatar Airways har lanceret kampagnen “+Qatar”, som netop er salg af billigere Business Class billetter med priser fra kun 7.569,- kroner for en returbillet. Det er super billigt.

Qatar Airways har en af de bedste Business Class produkter i øjeblikket. Derfor er de gode priser altid noget som fortjener din opmærksom.

InsideFlyer kan viser dig, hvordan du får det bedste ud af dette tilbud og i forhold til andre sider, så kan vi skærer næste 1.000,- kroner yderlige af prisen. “+Qatar” kampagnen handler reelt om at du kan lave et stop over i Qatar og gør du dette får du op til to dage gratis på hotel betalt af Qatar Airways. Det kan du læse om på kampagnesiden her.

Se her hvordan du gør dette

Priserne for den nuværende kampagne starter ved 8.349,- kroner for en returbillet mellem København og Singapore. InsideFlyer viser dig hvordan du kan benytte muligheden for at “slå flere kampagner sammen” og dermed opnår yderligere rabat.

Se destinationerne her:

Oversigt over den igangværende Business Class kampagne med Qatar Airways med priser helt ned til 8.349,-. Men InsideFlyer kan hjælpe dig med at få prisen helt ned til 7.569,-.

Hvis vi kigger på en returbillet til Singapore, så starter prisen ved 8.349,- kroner. Men ved at benytte sig af endnu en Qatar Airways kampagne – denne gang i samarbejde med Mastercard – så kan du sparer yderlige 15% og dermed kommer prisen ned på 7.569,- kroner.

For at få prisen lavere skal du blot indtaste “MASTERCARD” i feltet for “Promo Code”. Så bliver priserne reduceret med yderlige 15%.

Indtast koden “MASTERCARD” når du søger efter dine billetter.

 

Så ser du at prisen for en returbillet ender på 7.569,- kroner:

Rejs med Qatar Airways til Singapore for kun 7.569,- kroner i nok verdens bedste Business Class.

 

Du kan læse mere om denne rejse deal her. Læs om MasterCard kampagnen her.

Du skal bestille inden den 21. maj 2017 for at kunne udnytte denne kampagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *