Review: Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa – Suite

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa er et lidt slidt hotel i de Forenede Arabiske Emirater. Hoteller er OK og jeg er tilfreds med mit ophold – men der findes nyere og bedre hoteller i området.

Jeg havde to nætter på Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa, hvor jeg har boet før. Dengang var det dog i højsæsonen og i et standardværelse. Så jeg var naturligvis nysgerrig efter at sammenligne med min tidligere oplevelse.

Hilton Resort and Spa ligger i Ras al Khaimah by – midt i et boligområde. Der er næsten ingen spisesteder, butikker eller andre hoteller inden for gåafstand. Så hvis du vil have lidt oplevelser uden for hotellet, skal du tage en taxa til et indkøbscenter eller byens centrum. Heldigvis er taxaer i Ras al Khaimah billige – og der er nok af dem. Selvom afstanden til byens centrum er for lang til en gå-tur, så kan du hurtigt nå dertil i bil.

Bemærk: Mit ophold lå i begyndelsen af marts. Det var før COVID-19 restriktionerne blev indført. Hotellet følger naturligvis alle COVID-19 anbefalinger og rutiner, der fremgår af Hiltons CleanStay-program, lokale forskrifter og standarder fra turistbureauet. Nogle hoteller og resorts kan være midlertidig lukket eller have lavet ændringer i forhold til beskrivelsen i denne og andre artikler. Derfor bør du kontakte hotellet for at afklare dine spørgsmål. Et ophold bør ikke reserveres alene ud fra beskrivelsen i denne artikel

Dette ophold blev muligt med støtte fra Ras al Khaimah Tourism Development Authority. Synspunkterne og vurderingerne i denne artikel er alene baseret på forfatterens holdninger.

Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa

Hotellet har en bred indkørsel op til indgangen. Vi blev betjent med det samme, vi nåede frem til receptionen. Efter alle formaliteter var klaret, bad receptionisten os om at tage plads i en af stolene for at vente på nøglerne. Vi fik indtrykket af, at det kun ville tage et øjeblik – men vi kom til at vente næsten en halv time. Vi fik aldrig en forklaring på ventetiden. Vi blev heller ikke tilbudt nogen velkomstdrink. Men vi kunne se, at andre gæster, der kom efter os blev forsynet med drikkevarer.

Receptionisten fortalte ikke noget om det værelse, vi havde fået tildelt. Vi havde reserveret et standard-familieværelse med to senge. Men jeg kunne se på Hilton Honors appen, at vi var blevet opgraderet til en familie suite. Men suiten havde i følge hjemmesiden kun en stor seng. Dette kunne da have været et problem. Så alt i alt var det bestemt ikke den bedste check-in-oplevelse.

Hotellet var i gang med at renovere restauranten. Derfor var nogle af gangene blokkeret. Det betød, at jeg kom til at gå noget af en omvej for at komme frem til værelset.

Da vi kom ind på værelset, kunne vi se, at vi var blevet opgraderet til en Hilton Suite. Denne værelsestype er tilsyneladende ikke beskrevet på hotellets hjemmeside. Suiten har en lille stue med en sofagruppe: Bord, sofa og to lænestole.

Soveværelset er udstyret med to store senge og adgang til balkonen, hvorfra du har udsigt over haven og havet. Her var også et skrivebord.

Jeg kom ind på det meget rummelige badeværelset gennem et par skydedøre. Badeværelset er udstyret både med et separat karbad, dobbelt håndvask og en dejlig bruserkabine.

Så var der også en stor garderobe (walk-in closet), hvor der er masser af plads til tøjet.

Alt i alt var der masser af plads. Interiøret var helt fint. Men det er tydeligt, at hotellet er af ældre dato. Værelse og gangen virkede også fugtig. Endelig var airconditionen ganske støjende.

Samme eftermiddag fik vi vores lille velkomstgave. Den blev udløst af min Hilton Gold-status. Derudover fik vi også et par klipklapper som gave.

Stranden, poolen og faciliteterne

Mens hovedbygningen på hotellet er noget forældet, og de fælles områder også kunne bruge en opfriskning, er stranden det absolutte højdepunkt på hotellet. Næsten en kilometer strand strækker sig i halvmåneform langs ejendommen. Du har næsten al den plads, du kan ønske dig.

Du har også muligheden for at komme i vandet i en af hotellets pools. Den største ligger i haven ved siden af hovedbygningen. Den har saltvand. Hotellet har også en separat, lavvandet pool til børn. Dertil kommer en pool i nærheden af villaerne og en pool kun til voksne. Jeg så ikke mange børnefamilier. Det er ud til, at hotellet fortrinsvis blive frekventeret af (ældre) par. Det betød, at vi fik et meget stille ophold.

Hotellet har også spa.

Restauranter

Hotellets største restaurant er “Maarid”. Den blev renoveret under mit ophold. Når restauranten igen åbner vil du i løbet af dagen kunne få serveret morgenmad, frokost og middag.

I lobbyen ligger den italienske restaurant Piaceri da Gustare og Dome-loungen (hvor du også kan få drinks med alkohol). I nærheden af receptionen ligger X.O. bar, der har live underholdning.

På stranden kan du få snacks og drinks i Rio Beach Bar. Ved hotellets swimming pool ligger også en bar.

Ved siden af hovedbygningen tilbyder restauranten Pura Vida retter fra det sydamerikansk køkken inklusive de kendte grillspyd, churrasco. Du kan sidde både indenfor og udendørs. Under mit ophold blev morgenmaden og aftensmaden serveret her. Begge blev serveret som buffet, hvor både udvalget og kvaliteten var god. Men der var absolut intet ekstraordinært, som kunne fremhæves i en anmeldelse. Aftensmaden blev tilberedt ved buffeten, hvor du kan følge med i kokkenes arbejde ved grillen.

Cirka halvvejs inde i området med villaerne ligger SOL Beach Lounge & Bar. Det er et dejligt sted at tilbringe aftenen, og den ene aften spiste vi middag på restauranten. Du kan selv udvælge de friske fisk, der tilberedes lige som du ønsker det.

Ved stranden ligger den libanesiske restaurant Al Maeda. Jeg har tidligere prøvet en af kædens andre restauranter på Jumeirah Beach i Dubai. Det var en meget positiv oplevelse, og jeg kan bestemt anbefale Al Maeda!

Villaer

Ligesom hotellet har flere forskellige typer af værelser og suiter, har resortets villaer på stranden også flere forskellige kategorier. Jeg fik en rundvisning og kunne se de forskellige typer af villaer, der spænder fra et enkelt værelse til en hel villa med fire soveværelser. Boligerne på første sal har balkon, mens boligerne i stueetagen har direkte adgang til stranden. Strandens gæster og naboerne har frit udsyn til boligerne i stueetagen, så jeg foretrækker klart et værelse på første sal.

Villaerne er for nylig blevet renoveret, og det ser du med det samme. Værelserne er meget lyse og har et mere moderne design. Både soveværelset og badeværelset er blevet mere tidssvarende. Villaerne er også populære både blandt lokalbefolkningen og personer, der er udstationeret. Men også mange turister lejer sig ind i villaerne.

Danske rejsebureauer

Flere danske rejsebureauer har hotellet i deres program. Jeg kan eksempelvis nævne: Spies, Apollo, Atlantis, TUI, DTF-travel og Suntours. Skulle du have lyst til at holde ferie på stedet, er der mange muligheder for at arrangere rejsen. Hvis du ikke selv vil organisere turen, er det bare at kontakte dit foretrukne rejsebureau for at undersøge mulighederne. I rejsebureauernes beskrivelse af hotellet nævner de fleste bureauer, at hotellet er børnevenligt. Men som Ralph nævner, så mødte han ikke mange børnefamilier på stedet. Så hvis du skal af sted med ungerne, kan du også undersøge andre hoteller i området for at danne dig et overblik over mulighederne.

Vi har tidligere anmeldt Waldorf Astoria Ras al Kaimah.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Ralph og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Værelset

Faciliteter

Beliggenhed

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa er stadig et godt hotel, hvis du vil have en daseferie i UAE, men du kan se, at hotellets alder begynder at tynge. Jeg vil fremhæve den gode plads til alle gæster og specielt standen. Den virker ikke overfyldt og det er altid muligt at finde et roligt sted. Personalet er serviceminded, men der var ingen, som udmærkede sig specielt. Resortet ligger for sig selv - og der er intet omkring. Men heldigvis er taxier billige og de er let at få fat i. Hvis du bare søger efter et god sted ved stranden, så kan du helt sikkert holde en uges god ferie her. Ofte kan du finde en god pris. Men du bør vælge et ophold med halv- eller helpension. For det løber hurtigt op, når du skal købe måltider på stedet. Næste gang vil jeg helt sikkert vælge en renoveret villa.

3.7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *