Revolut: Gratis lounge besøg, hvis dit fly er forsinket

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Revolut giver dig gratis adgang til lufthavnens lounge (hvis dit fly er forsinket) og en række andre rejserelaterede ydelser. Det kræver dog, at du betaler mindst 59,99 kroner hver måned

Det er ret frustrerende at hænge i lufthavnen, når flyet er godt forsinket. Så kan man jo altid glæde sig over, at der er mulighed for at komme ind i en af lufthavnens lounger. En kop kaffe og en lille snack kan gøre underværker. Men efter de seneste års forringelser i flyselskabernes loyalitetsprogrammer, er der flere rejsende på økonomiklasse, der ikke har optjent status. Eller måske skal du rejse med et flyselskab, der ikke er med i din foretrukne alliance.

I disse tilfælde kan et debetkort fra firmaet Revolut give dig mulighed for at komme ind i loungen. Og adgangen er endda gratis for dig og en gæst, hvis dit fly er forsinket mere end en time.

Revolut

InsideFlyer har tidligere beskrevet Revolut indgående i denne artikel. Derfor giver jeg kun en kort introduktion. Det Britiske firma Revolut tilbyder en betalingsapp og forskellige debetkort i Danmark. De fysiske kort er Mastercard – og kan derfor bruges til betalinger i udlandet, og til hævninger i pengeautomater.

Det billigste kort er gratis, men Revolut tilbyder også et premium kort til 59,99 kroner/måned og et metalkort til 109,99 kroner/måned. Hvis du har et af de 2 betalingskort, kan du få gratis adgang til lufthavnsloungen, når dit fly er forsinket. Der er også en række andre ydelser knyttet til betalingskortene. Disse er nærmere beskrevet på Revoluts hjemmeside.

Mine personlige erfaringer.

Jeg bruger kun appen. Den fungerer stort set som MobilePay. Appen er gratis og giver mulighed for at veksle valuta til bankkurserne (altså ingen overkurs, som vi ellers normalt har på vores kreditkort). Jeg bruger betalingsappen i udlandet, hvor jeg ikke kan bruge MobilePay til at overføre penge til en udenlandsk kollega, der eksempelvis har lagt penge ud for en middag.

Normalt indbetaler jeg penge på min Revolut konto med mit SAS Eurobonus Mastercard. Det giver også EuroBonus point.

Gratis adgang til lounge

Revoluts app har funktionen “Smart Delay”, der giver dig gratis lounger adgang, når dit fly er forsinket. Du skal på forhånd indtaste oplysninger om din afgang i Revolut-appen. Den opdaterer automatisk og hvis dit fly er mere end 60 minutter forsinket, kan du på gratis adgang til over 1.000 lounger på verdensplan.

Din voucher til loungen blive tilgængelig i appen. Voucheren er gyldig i 48 timer for kortholderen og en gæst. Smart Delay-tjenesten er tilgængelig for personer, der betaler for et premium- eller metalkort.

Eksempel: Dit fly skal afgå kl. 9.00 Hvis du har en forsinkelse på mindst en time, vil du kl. 10.00 modtage en gratis lounge. Den gratis voucher udløses kun for forsinkelser på mindst 60 minutter. Med andre ord, skal din forsinkelse være væsentlig, før du kan bruge den gratis adgang til loungen.

Revolut har en aftale med LoungeKey. Igennem LoungeKey kan du få adgang til flere end 1000 lounger i lufthavne i hele verden. Hvis din flyrejse ikke er forsinket, men du stadig ønsker at få adgang til en lounge, kan du via Revolut købe adgang til de lounger, der har aftale med LoungeKey.

Konklusion

Hvis du allerede har et Revolut Premium-kort, er denne service dejlig at have. Men du skal huske på, at Revolut kun giver dig gratis adgang, når du har en væsentlig forsinkelse. Derfor kan vi ikke anbefale dig at anskaffe et Revolut Premium kort alene for disse gratis besøg ved forsinkelse. Kortet koster trods alt tæt på 720 kroner om året – og du skulle helst ikke have så mange store forsinkelser, at de kan tjene gebyret hjem.

Denne artikel er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores amerikanske hjemmeside www.insideflyer.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *