Rytenyt: 6 nye Joon ruter, og den anden til Norden

Joon

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air Frances unge datterselskab Joon bliver ved med at udvide med nye ruter og overtage ruter fra moderselskabet. Det franske selskab har annonceret endnu 6 nye ruter og den anden destination til Norden.

Det er godt et år siden, at Air France kunne præsentere Joon, og det unge selskab har fløjet mindre end et år. I foråret kunne selskabet annoncere deres første rute til Norden. Det bliver ruten til Oslo, som starter op i netop disse dage. Nu er selskabet klar med 6 yderlige nye ruter, inklusiv den anden nordiske rute til Stockholm.  Det ligner derfor kun et spørgsmål om tid, før Joon også overtager for Air France på ruterne mellem Paris og Danmark.

Joon

Joon er et datterselskab til Air France og deltager derfor også i Flying Blue loyalitetsprogrammet. Så du kan også drage fordel af dette program når du flyver med det unge flyselskab. Det er både optjening og brug af miles og XP. Dette er interessant for eksempel for at opnå en højere elitestatus i Flying Blue-programmet.

Sommer 2019

Fra sommeren 2019 bliver en række destinationer tilføjet. Udenfor Europa er dette St. Maarten i Caribien og derudover Quito i Ecuador. Selskabet vil også flyve mere fra Paris Charles de Gaulle til europæiske destinationer, nemlig:

  • Prag, Tjekkiet – 3 gange om dagen
  • Madrid, Spanien – 6x om dagen
  • Stockholm, Sverige – 4x om dagen
  • Manchester, UK 3x om dagen.

De europæiske destinationer vil blive udført med en Airbus A320 eller Airbus A321. Disse har henholdsvis 174 og 212 siddepladser om bord. Joon erstatter Air France på disse ruter.

Joon A320
Joon A320

Hvis du flyver i Business Class med Joon, får du alt du vil have. Hot rolls til morgenmad, et komplet måltid til frokost og snacks på andre tidspunkte på dagen, helt ‘gratis’. Hvis du flyver i Economy Class, er der et udvalg af drikkevarer, som også tilbydes gratis. Er du sulten efter noget sødt eller sødt, så er der et udvalg af økologiske produkter til salg om bord.

Du har også adgang til YouJoon under flyvningen, selskabets streaming service. Denne service er tilgængelig på mobil, tablet og bærbar computer. Du kan også læse mange forskellige aviser og tidsskrifte.

A340

Tager du til Saint Martin eller Quito, eller en af de andre oversøiske destinationer? Så flyver du med en Airbus A340. Dette fly har 278 pladser om bord, heraf 30 i Business Class, 21 i Premium Economy og de resterende 227 i Economy Class.

Joon A340

Der vil være tre flyvninger om ugen til Sint Maarten. Flyvningerne afgår mandag, torsdag og lørdag. Fly til Quito afgår på tirsdage, torsdage og lørdage.

Joon flyver til følgende destinationer fra sommeren 2019:

 

Billeder: Air France / Joon

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *