SAS kampagne: Travelers seek the sun

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu får SAS og selskabets fly igen luft under vingerne. En ny kampagne med gode priser skal hjælpe med at fylde sæderne hele sommeren og efteråret.

Travelers Seek the Sun er navnet på den nye kampagne fra SAS. Du kan købe billetter indtil udgangen af maj. Rejsen skal ligge i perioden fra 14. juni til 30. november 2021. Du finder billetterne i SAS lavpris kalenderen.

For et par dage siden skrev vi, at SAS nu genåbner 12 nye ruter til Grækenland, Italien, Kroatien og andre destinationer. Så hvis du gerne vil nyde sommerferien udenfor landets grænser, begynder mulighederne at vise sig. Når Corona virussen samtidig har begyndt sin retræte, og rejserestriktionerne lempes, virker det mere realistisk at holde sommerferien i det sydlige Europa.

Genkendelsens glæde

Travelers Seek the Sun var også overskriften på den kampagne, SAS havde for 6 uger siden. Vi beskrev dengang muligheden for at købe billige billetter i denne artikel. Genbrug er naturligvis godt – og formentligt også billigt. SAS har denne gang valgt at genbruge både billeder og titlen på den tidligere kampagne. De rejsehungrende kan derfor nyde genkendelsens glæde samtidig med, at man kan se frem til en god ferie i Sydeuropa.

Fælles EU-regler vil gøre det lettere at rejse

Den største praktiske forhindring er lige nu, at de enkelte lande i EU har deres egne regler. Når disse ændres med jævne mellemrum, kan det blive vanskeligt at planlægge rejsen. SAS har netop indført online servicen SAS Travel Ready Center, hvor du kan finde reglerne på dit rejsemål. Desuden er det muligt at få dokumenterne godkendt på forhånd, så du ikke skal frygte at blive afvist i lufthavnen.

De danske regler afviger på en række områder fra reglerne i andre lande. Så det gælder om at holde tungen lige i munden. Nogle af forskellene er:

  • Hvor gammel må testen være? I Danmark må gentesten i Corona passet være op til 72 timer gammel. Andre lande har en 24-timers regel eller en 48-timers regel.
  • Hvornår begynder uret at tikke? Et andet spørgsmål er, hvordan du helt praktisk beregner tidsfristen for testen. Når du skal rejse til Danmark regnes tidsfrisen fra planlagt afrejse. For andre lande gælder tidsfristen fra planlagt ankomst.
  • Slipper du for en test, når du er vaccineret? I Danmark kan du få et Corona pas allerede 14 dage efter første stik. I andre lande kan en vaccination erstatte en Corona test 28 dage efter du er færdig vaccineret.

Derfor skal du være meget opmærksom på de aktuelle regler på destinationen. At du har et gyldigt Corona pas i Danmark betyder ikke, at du automatisk kan rejse rundt i EU. Jeg ser derfor frem til, at der kommer fælles EU-regler, så vi slipper for at skulle tjekke reglerne i de enkelte lande.

Foto er leveret af SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *