SAS planlægger at indsætte deres nye Airbus A321LR fra juni måned

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 1. juni 2021 er det indtil videre planen at den nye Airbus A321LR skal indsættes på ruten mellem København og Boston.

Det var oprindeligt også planen at Boston skulle være den første destination som SAS ville bruge deres nyeste flymodel på. SAS bekræftede tilbage i 2019 at Boston ruten ville blive til en helårsrute og at det var deres nye Airbus A321LR som skulle bruges på ruten. Corona pandamien satte desværre en klar stop for dette indtil videre.

SAS meldte ud i sidste uge, i forbindelse med deres invitation til et online EuroBonus event for deres Diamant og Pandion medlemmer, at et af punkterne ville være at løfte sløret for hvor deres Airbus A321LR skulle bruges henne. Vi kunne dog afsløre det allerede nu.

SAS bekræfter det også til InsideFlyer:

Det er vores plan at begynde at flyve på København – Boston ruten med vores Airbus A321LR fra juni måned.

Men givet de nuværende omstændigheder og restriktioner, så må vi afvente med at kunne bekræfte det 100% Vi tilpasser vores trafikprogram løbende efterhånden som restriktioner bliver lettet

Alexandra Lindgren Kaoukji, Head of Communications / Acting Head of Media Relations i SAS

Læs mere: Sådan er SAS Airbus A3212LR indrettet

Nu håber SAS på at juni måned giver mulighed for at det er muligt at starte op og flyve til USA igen. Derfor er det naturligvis muligt at startdatoen rykker sig eller flyet ender med at flyve på en anden rute.

Gode muligheder for at få billetter

Som situationen og usikkerheden er lige nu, så er der gode muligheder for at finde billetter på ruten mellem København og Boston på den nye Airbus A321LR.

Det gælder for både billetter købt kontant, men også for bonusbiletterne. Søg selv efter afgange her eller på SAS hjemmesiden. vær opmærksom på dagene, da der indtil videre ikke er på alle dage at flyvningen står som en Airbus A321LR.

Forsidefoto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *