SAS: Udvalgte bonusrejser til halv pris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har tilbud på udvalgte bonusrejser. Nogle indenrigsrejser i Danmark, Norge og Sverige kan nu fås til halv pris. Desuden er der tilbud på bonusrejser til Trondheim fra Danmark.

Lige nu kan du finde indenrigsrejser i Danmark til 5000 point for en returbillet. Det er halv pris. Desuden kan du også komme til Trondheim fra Danmark til kun 10.000 point på GO (mod normalt 20.000 point). Vil du rejse på PLUS er tilbudsprisen på en indenrigs billet i Danmark 10.000 point, mens billetten til Trondheim koster 15.000 point.

Da rejsen blot skal afsluttes inden udgangen af året, er der mulighed for at bestille en billig efterårs- eller juleferie.

Skal Malmø erstatte Københavns Lufthavn (Kastrup)?

Normalt er vi ikke så interesserede i tilbud på indenrigsbillet i Sverige. Men, skal du rejse fra København til en af de svenske byer på tilbud, kunne du overveje at rejse fra Malmø i stedet for. Lige nu tjener du dobbelt på det:

  • Bonusrejser mellem Danmark og Sverige koster dobbelt så mange point som indenrigsrejser i Sverige (hvis du rejser på GO).
  • Lige nu er der 50% rabat på udvalgte bonusrejser i Sverige.

Så du får en returbillet fra Malmø til 5.000 point på GO mod at skulle betale 20.000 point ved at rejse fra Kastrup

Betingelser

Kampagnes betingelser er klare:

  • Billetten skal bookes senest 29 August
  • Rejseperiode: 1 September – 31 December 2018
  • Børnerabat (2 – 11 år): 50%

Der er et begrænset antal billetter. Så jo hurtigere du er, jo større chancer er der for, at du får en billet til halv pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *