Tema: Danske Rejseblogs – “Besøg” fra bloggen Komastaj

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har i dag besøg fra rejsebloggen Komastaj og hvad betyder det navn egentligt? Komastaj betyder slet og ret “kom afsted” på sønderjysk!

Komastaj er en rejseblog, der skal sprede glæden ved at rejse, og inspirere helt almindelige mennesker til at kaste sig ud i at planlægge rejser selv. Der er så meget godt at se i verden, så man behøver jo ikke nødvendigvis at se præcis det samme som alle andre – i hvert fald ikke hele tiden.

Introduktion til Komastaj

Jeg har rejst +25 gange i Frankrig, og de seneste år har jeg været på en del roadtrip i USA. Jeg har på bloggen lavet en hel sektion, der opsummerer de forskellige roadtrips i USA.

Den side finder du her.

Hvad handler bloggen om?

Komastaj har til formål at smitte dig med den rejsefeber, jeg er ramt af. Der er udover artikler fra USA også masser af andre inspirerende rejseartikler fra blandt andet Tyskland, Italien, Frankrig, Estland og Thailand, og der kommer hele tiden flere til.

Fra en tur til Grand Canyon. Foto: Komastaj

Der er også en sektion, hvor du kan få generelle tips til at få planlagt den perfekte rejse, ligesom jeg har dedikeret en hel sektion til de mest unikke oplevelser på mine rejser.

Fra en ferie i Thailand. Foto: Komastaj

Dem finder du her.

Hvor skal sommerferien gå hen i år?

Sommerferien i år går til mit elskede Frankrig. Vi har efterhånden været i hver en krog af dette fantastiske land, og i år går turen igen til Pyrenæerne, som er en uudtømmelig kilde af skønhed og storslået natur.

Når vi rejser på sommerferie i Europa foregår det med små telte og bil, og denne primitive rejseform gør, at vi ikke behøver planlægge ret meget, og næsten altid kan få plads på de små, hyggelige campingpladser, der er spredt ud over hele Frankrig.

Hvad har været din bedste rejseoplevelse?

Min bedste rejseoplevelse var i forbindelse med et syv uger langt roadtrip i USA. Vi havde booket en tur i Monument Valley, hvor vi skulle tilbringe natten i parken i en traditionel hogan, som Navajo-indianerne bor i.
Et lidt anderledes billede fra Monument Valley. Foto: Komastaj
Vi blev kørt rundt i parken – væk fra de andre turister – spiste og oplevede Navajo-dans, inden vi sagde godnat og tilbragte natten dybt inde i Monument Valley. Næste morgen blev vi vækket tidsnok til ,at vi kunne overvære solopgangen i den fantastiske park. Det fåes ikke meget større.
Jeg har skrevet et blogindlæg om det her.

Hvad er dit bedste rejsetip?

Mit allerbedste rejsetip er, at man altid skal have en ny rejse i kalenderen. For mig er det at glæde sig til rejsen nærmest den halve fornøjelse. Så jo før, man beslutter sig, jo mere kan man nå at glæde sig.

Tak for besøget

InsideFlyer siger tak til Betina fra Komastaj. Med mottoet “det er bare med at komastaj”, så er der ingen undskyldning og hun rejser tit ud i verden fra det sønderjyske.

Hold øje med den næste rejseblog, som kommer på besøg i løbet af de næste dage.

Se listen over de rejseblogs vi har klar her (og der kommer på listen kan vi godt love dig):

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *