Tema: Danske Rejseblogs – “Besøg” fra RejseTanker.dk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag er det blevet tid til et besøg fra rejsebloggen RejseTanker.dk. En rejseblog som har været i luften siden 2014 og fuld af cityguides, rejsetips, og fakta, til anmeldelser på hoteller, sightseeing, restauranter, aktiviteter m.m.

Introduktion til RejseTanker.dk

Jeg hedder Charlotte B. Gade, er indehaver af og driver til dagligt rejseportalen og det sociale medie RejseTanker.dk

Gennem de sidste 30 år, har min store passion været at rejse, og jeg deler glædeligt ud af mine mange oplevelser. Min erfaring er nemlig, at personlige anbefalinger er dem som giver de bedste oplevelser og med det for øje, grundlagde jeg i 2014 RejseTanker.dk

På RejseTanker.dk skriver jeg – sammen med niche gæstebloggere, vores læsere og andre rejselystnes rejseerfaringer – rejseblogs om alt fra destinationer, cityguides, rejsetips, og fakta, til anmeldelser på hoteller, sightseeing, restauranter, aktiviteter m.m.

Det handler RejseTanker.dk om og det har vi fokus på

Min vision med RejseTanker.dk er på ét sted at samle så meget viden, inspiration og personlige rejseoplevelser som muligt, som skal give læserne en troværdig og brugbar førstehåndsviden til selv at kunne kaste sig ud i at planlægge deres egne unikke rejser.

RejseTanker.dk er ikke kun en rejseblog, men et “community” hvor alle kan bidrage – og finde hjælp og brugbar information – ikke bare vha. rejseblogs og anmeldelser, men også i forummet hvor der kan stilles spørgsmål til alverdens rejserelateret.

Den personlige del af RejseTanker.dk er portalens største force. Personlighed skaber troværdighed og et bedre fællesskab – og er ikke et rejsesite med salg for øje.

Den bedste rejseoplevelse

Jeg har ikke én specifik bedste rejseoplevelse – heldigvis har jeg mange af dem.

Men én af de oplevelser jeg husker som værende ret speciel, var da vi for en del år siden kørte gennem Australiens ørken og vores bil brød sammen.

Efter selv at havde forsøgt at reparere bilen uden held, sad vi i adskillige timer i bilen i 40 grader og for oprullede vinduer (for ikke at blive ædt af fluer) og spillede kort, da der langt om længe kom en bil forbi.

En mand sidst i 60’erne sprang ud og fortalte at han for 30-40 år siden havde været mekaniker – han dirigerede lidt rundt med os indtil han havde fået samlet hvad kan skulle bruge, hvorefter han kastede sig over vores motor.

Vupti en halv time senere havde han fikset bilen – i hvert fald så meget, at vi kunne køre til den nærmeste by. Vi beklagede at vi ikke engang kunne tilbyde ham en kold øl som tak, da vores gamle Ford ikke havde den slags fine faciliteter – no worries, manden havde nemlig selv køleskab i hans 4WD pick-up autocamper – så også kolde øl måtte han være behjælpelig med.

Vi endte med at tilbringe nogle super hyggelige dage sammen med manden og hans noget yngre kvinde – en rigtig dejlig oplevelse som startede lidt skidt, men som endte fantastisk.

Hvor skal rejsen gå hen i år?

Hvert år i vinterperioden, rejser jeg i 4-6 uger med mine 2 yngste børn.

I den periode tager jeg mine børn ud af skolen, da jeg (og heldigvis også skolen) er af den overbevisning at “worldschool” er mindst lige så vigtig som den traditionelle skole.

Resten af året rejser vi yderligere 2-4 gange af 1-2 ugers varighed og jeg selv smutter indimellem på en 3-4 dages tur.

På ”Rejser 2018 og 2019” skriver jeg om rejse vi planlægger at tage på, og lige nu er det sommerferien til Mallorca vi har i vente. Jeg kun har besøgt Mallorca en enkelt gang for 12 år siden, siden jeg i 1988 tilbragte 3 mdr. på en Guideskole på øen.

Vi tager afsted en uge og lejer bil alle dage, da øen – og især dens mindst turistede områder – skal udforskes.

Bedste rejsetip fra RejseTanker.dk

Der findes mange gode rejsetips, men et personligt tip jeg gerne vil give videre til dem som er i gang med en større rejseplanlægning er, pas på ikke at planlægge for stramt….

Sørg altid for at have plads til fleksibilitet og uforudsete oplevelser – lav buffere så du har mulighed for at ændre i planerne undervejs.

Medbring eller køb Tigerbalsam (helst den originale fra Thailand) – der findes intet bedre når det kommer til myggestik eller myg ”bliv væk”.

I min lille førstehjælpstaske medbringer jeg altid Klorheksidin, øredråber mod (pool) infektion, panodil og plaster.

Brug de lokale – næsten alle steder kan man hyre de lokale som fx guides, chauffører eller andet – det er billigst og støtter et godt formål.

Tak for besøget

InsideFlyer siger tak til Charlotte fra RejseTanker. Et spændende sted med fokus på at give inspiration, dele og hjælpe hinanden med planlægningen af rejser.

Se listen over de rejseblogs vi har klar her (og der kommer på listen kan vi godt love dig):

Alle billederne er fra RejseTanker.dkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *