Tema: Danske Rejseblogs – “Besøg” fra Miss-World.dk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Denne søndag har vi fået besøg fra rejsebloggen Miss-World.dk. På bloggen kan du blandt andet læse et af de over 50 blogindlæg om Sri Lanka eller hvordan du rejser budgetvenligt rundt i verden ved at holde rejseudgifterne nede.

Introduktion til Rejsebloggen Miss-World

Rejsebloggen Miss-World.dk  er lavet som en online guidebog, der forsyner læseren med billeder og beskrivelser af seværdigheder, byer og steder af særlig interesse.
På bloggen giver jeg en masse praktiske informationer, kombineret med turforslag og gode råd. Af og til sniger der sig tilmed en løftet pegefinger med ind. Det gælder især, når det drejer sig om dyrevelfærd, som desværre godt kan halte lidt nogle steder i verden.
Jeg er naturmenneske og har altid været meget glad for dyr. Uanset om det er elefanter, krybdyr eller fugle, har det min store interesse. Så selvfølgelig skriver jeg en masse om nationalparker, elefantbørnehjem og havskildpadder. Det bedste jeg ved er, at opleve vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

En Facebookgruppe og mere end 50 blogindlæg om Sri Lanka

Jeg har rejst i mere end 30 lande, men i de seneste år har jeg rejst særlig meget i Asien og i særdeleshed i Sri Lanka. Så der er pt. en overvægt af blogindlæg om denne verdensdel. Faktisk har jeg skrevet mere end 50 blogindlæg om Sri Lanka (og flere er på vej). Der er bl.a. guides til visumansøgninger, forslag til chauffører  og hoteller.
Jeg har også en Facebookgruppe, Sri Lanka Rejsefællesskab, for danskere der skal til Sri Lanka og Maldiverne.
Den gruppe er jeg virkelig stolt af. Medlemmerne er rigtig søde til at hjælpe hinanden og der er altid en god stemning i gruppen. hvis du har rejseplaner i den retning, er du også meget velkommen til at melde dig ind.

Hold rejseudgifterne på et rimeligt niveau

Jeg rejser meget og det er desværre ikke altid familien har mulighed for at rejse med. Da det er dyrere at rejse alene, har jeg altid fokus på, at holde rejseudgifterne på et rimeligt niveau. Det kommer mine læsere til gode i form af forslag til budgetvenlige hoteller, der ikke går på kompromis med kvaliteten.
Desuden kommer jeg med forslag til at holde rejseudgifterne nede generelt.

Ferie til Kina og en lang mellemlanding i Moskva

Årets store ferie går til Beijing i Kina.
Min kæreste har været der før, men for hans søn og jeg, er det et nyt land, der venter. Jeg glæder mig helt vildt til at gå på den kinesiske mur.
Rejseruten har vi ikke fået helt på plads endnu, men det skal den være før vi kan bestille visum. Det er nemlig et krav for at få indrejsetilladelse til Kina, at man kan fremvise hotelbookinger til hele rejsen, med mindre man har modtaget en invitation via et rejsebureau eller fra nogle der bor i landet.
Et af de steder vi har talt om at besøge i Kina, er bjerget Tianmen Mountain i nationalparken af samme navn.
Ved Tianmen Mountain, har man bygget verdens længste gangbro i glas. Den hænger direkte ud over afgrunden og det ser både smukt og farligt ud på samme tid.
Vi har set videoer af folk med højdeskræk, som går i panik og må slæbes afsted af deres kære.
Det skal blive interessant at se om vi tør gå der når det kommer til stykket eller om vi bare er kække i planlægningsfasen. Hvis det lykkes, kommer der helt sikkert billeder derfra på bloggen.
På vejen til Kina har vi en lang mellemlanding i Moskva. Vi valgte en flybillet hvor mellemlandingen er på ca. et døgn, så vi kan nå at tage toget fra lufthavnen ind til den Røde Plads i centrum af Moskva. Den Røde Plads og Kreml er på UNESCO’s Verdensarvsliste, så det bliver sikkert en spændende bonusoplevelse.
Foto: Miss-World

Min største rejseoplevelse var mødet med en vild elefant i Sri Lanka

Gennem tiden har jeg haft mange fantastiske rejseoplevelser. Jeg er glad for udsigter og har boet nogle meget smukke steder. Jeg har mødt lokalbefolkningen i mange lande og oplevet en fantastisk åbenhed og gæstfrihed. Men énrejseoplevelse fylder mig med lykkebobler hver gang jeg tænker på den.
Det var mødet med en vild elefant på en landevej i Sri Lanka. Pludselig gik den der i vejkanten, mellem biler, busser og tuk-tuk’er.
I Danmark er vi vant til godmodige elefanter, som er trænet af mennesker, men en vild elefant har ikke denne tilknytning. Hvis han havde haft en dårlig dag, kunne han have væltet vores bil om på taget. Det sker rent faktisk af og til i Sri Lanka. Men denne elefant var helt rolig mens den gik der langs vejen. Vi fulgte den på en respektfuld afstand i ca. 10 minutter, indtil han krydsede vejen foran vores bil og forsvandt ind i skoven.

Mit bedste rejsetip er kun at rejse med håndbagage

Efter at have prøvet lidt af hver, er sagen klar. Less is more..
Med den rigtige rejsetaske og lidt omtanke, kan det sagtens lade sig gøre kun at rejse med håndbagage.
For et par år siden, købte jeg en rygsæk, der kun vejer 760 g og som udnytter flyselskabernes håndbagagemål til det yderste. Siden har jeg kun rejst med håndbagage.
Jeg kan anbefale at prøve det, der er mange fordel ved at rejse med så lidt bagage som muligt. Mere om det på bloggen.

Tak for besøget

InsideFlyer siger tak til Trine fra Miss-World. Et spændende sted med fokus på at give inspiration, dele og hjælpe hinanden med planlægningen af rejser.

Se listen over de rejseblogs vi har klar her (og der kommer på listen kan vi godt love dig):Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *