Anmeldelse: Cinnamon Grand Colombo, Sri Lanka

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På min seneste tur til Sri Lanka havde jeg bestemt mig for, at det var tid til at afprøve et nyt hotel. Ikke fordi der egentlig er noget galt med mit stamhotel, Mövenpick Hotel Colombo, men fordi at Colombo byder på mange flere gode og traditionelle hoteller. Derfor måtte jeg prøve noget nyt. Valget endte med at blive på Cinnamon Grand.

Cinnamon Hotels & Resorts er en relativt lille hotelkæde med hoteller på Sri Lanka og Maldiverne. Hotelkæden har tre hoteller i Colombo, herunder femstjernede Cinnamon Grand Colombo. Jeg har spist på flere af hotellets restauranter tidligere, men dette var mit første ophold på hotellet.

Beliggenhed

Cinnamon Grand er det største hotel af Cinnamon-hotellerne i Colombo. Der er over 500 værelser fordelt på flere bygninger.

Hotellet ligger i Galle Road som er i gåafstand til Galle Face, Seema Malakaya-templet og forskellige barer, restauranter og indkøbscentre.
Personligt synes jeg, at omgivelserne her er pænere end dem på Mövenpick.

Det tager derudover 45-60 minutter i bil fra lufthavnen.

Foto: Cinnamon Hotels & Resorts

Check ind og førstehåndsindtryk

Efter at have gennemgået en sikkerhedskontrol ved indgangen, kommer man ind i en stor og vidunderlig lobby.
Interiøret er elegant og luksuriøst, men alligevel føles atmosfæren ekstremt lys og uformel.

Vi ankom til hotellet omkring kl. 11 om morgenen og kontakter herefter receptionen for, at finde ud af om der er mulighed for at checke ind før tid. Vi får af vide, at det bestemt ikke er noget problem, men da vi har booket et executive værelse, bliver vi bedt om at vente på en butler. Butlerens opgave er nemlig, at vise os vej til hotelles executive afdeling hvor de skal checke os ind.

Check ind i Executive Lounge på 8. sal.

Check ind går hurtigt og vi får herefter gennemgået værelse samt hotelfaciliteterne grundigt.

Executive værelse

Executive-værelserne ligger på 8. til 10. etage i en af hotellets mange bygninger. De fleste af værelserne har udsigt over Galle Road (samt taget af bygningen, hvor spa- og wellnessområdet ligger.)

Udsigt fra værelset

Værelset er ca. 32 kvadratmeter stort. Her er meget rent og det hele ser relativt nyt ud. Indretningen består af en stor seng, en sofa og et skrivebord. Værelset har også et tv, kaffemaskine, pengeskab og en velassorteret minibar.

Som en lille velkomstgave har de sat et fad med frisk frugt klar, samt en flaske rødvin.

WiFi fungere rigtig godt, taget i betragtning af at vi befinder os på Sri Lanka. Hastigheden ligger på 5-10 Mbps. Ved skrivebordet findes der også et netværkskabel samt to USB opladningsstik.

Badeværelset er ganske rummeligt og er udstyret med separat bruser og badekar. Hvis du har glemt toilettasken derhjemme, er badeværelset fuldt udstyret med det man nu engang har behov for.

Mad og drikke

Cinnamon Grand Colombo har ikke mindre end 18 restauranter, caféer og barer. Her finder du mad fra alle verdenshjørner, lækre makroner, fine kager og fantastiske øl, vin og drinks.

The Coffee Shop
Breeze Bar.
Foto: Cinnamon Hotels & Resorts
Cheers Pub.
Foto: Cinnamon Hotels & Resorts

Det er svært at nå det hele på en uge, men jeg vil dog gerne fremhæve den kinesiske restaurant Tao. Dette er klart en af mine favoritter.

Tao.
Foto: Cinnamon Hotels & Resorts

Roomservice fungerer også meget godt. Menuen er sammensat med forskellige retter fra alle restauranterne på hotellet – så der er nok at vælge imellem. Leveringstiderne er hurtige og priserne er også rigtig fine.

Skal jeg komme med noget der fungere mindre godt, så må det være Noodles-restauranten. Dette er den eneste restaurant på hotellet der serverer morgenmad. Restauranten er trang, der er lavt til loftet og en del støj. Generelt er den faktisk dårlig. Har du booket et executive værelse er morgenmaden i Executive loungen dog rigtig god.

Executive Lounge

Cinnamon Grand Colombo har en fantastisk lounge på 8. sal med udsigt over poolområdet og byen.

Loungen serverer både morgenmad, afternoon tea og “happy hour” mellem kl. 18 – 20. Udvalget i buffeten er god og jeg ser virkelig ikke nogen grund til, at vælge morgenmaden i Noodles-restauranten, selvom den også er inkluderet i prisen. Udvalget i morgenmadsrestauranten er måske lidt bedre, men atmosfæren i lounge er langt mere behagelig.

Du skal heller ikke blive overrasket hvis Saldin, der arbejder i loungen, er på fornavn med dig. Og bare rolig, han har også allerede lært hvilke drinks du foretrækker efter den første dag. Han leverede simpelthen fantastisk personlig service fra dag et.

Faciliteter

Cinnamon Grand Colombo har dobbelt både to pools samt to fitnesscentre. Poolen der ligger i haven på bagsiden af hotellet er langt den flotteste. Her finder man også Breeze Bar.

Det største og bedst udstyrede fitnesscenter bruges også af personer der ikke er gæster på hotellet. Dette betyder at der kan være lift trængt om morgenen. Det andet fitnesscenter, der er beliggende i hovedbygningen, er lidt dårligere udstyret, men stadig helt okay. Her er der ofte ikke særlig mange mennesker.

Efter min mening, er temperaturen lidt høj i begge centre, men det er måske ikke så underligt, når temperaturen udenfor er 35-40 grader.
Udover alt dette, har hotellet også to tennisbaner.

Foto: Cinnamon Hotels & Resorts

Angsana Spa ligger i samme bygning som det store fitnesscenter.
Spa-behandlinger her koster lidt mere end hvad du finder uden for hotellet, for eksempel på Spa Ceylon.

Prisniveauet er dog ret lavt hvis du sammenligner mange andre steder i verden.

Angsana Spa. Foto: Cinnamon Hotels & Resorts

Booking, priser og bonuspoint

For mine fem overnatninger på Cinnamon Grand Colombo, betalte jeg en gennemsnitlig pris på 1080 kr. pr. Nat.

Cinnamon Hotels & Resorts har ikke sit eget loyalitetsprogram, så jeg reserverede opholdet gennem Viatrumf og Expedia. Udover 2728 Expedia-bonuspoint, gav mit ophold også 654 Trump-point.

Tak til Martin fra Insideflyer.no for anmeldelsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Flotte og moderne værelser
+ Fantastisk Executive Lounge
+ Gode faciliteter

Cons

- Lidt for varmt i fitness centrene
- Morgenmadsrestauranten er dårlig og har alt for lidt kapacitet

Servive

Beliggenhed

Værelse

Faciliteter

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Cinnamon Grand Colombo kunne muligvis godt gå hen og blive mit stamhotel i Colombo. Placeringen er efter min mening perfekt og hotellet har alle de faciliteter, man har brug for. Værelserne er rene, velindrettede og moderne. Du får en masse værdi for pengene og prisen på mad, drikkevarer og tjenester er der heller intet at klage over.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *