Tema: Danske Rejseblogs – “Besøg” fra Helles Univers

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har igen fået “besøg” af en af de mange gode danske rejseblogs. Denne gang er det Helles Univers som fortæller om deres rejseblog. Det er en rejse- og oplevelsesblog fra en lille families eventyr rundt om i hele verden.

Danmark rummer så mange gode rejse blogs, som vi her på InsideFlyer elsker at læse om. Vi ønsker også at dele den gode viden som alle disse danske rejse blogs indeholder. Så brug 5 minutter på Helles Univers og alle de andre rejse blogs vi har listet i bunden af artiklen.

Introduktion til Helles Univers

Helles Univers er en dansk rejseblog for den eventyrlystne familie og de voksne par, der ønsker at blive inspireret til at opleve verden. Bag bloggen finder du en familiemor ramt af rejsefeber og hendes familie på 3. Med en baggrund som kok har Helle en særlig lyst til at opleve de forskellige landes madkultur, men også naturoplevelser gør sig særligt gældende på bloggen. Rejserne foregår ofte på budget med den autentiske oplevelse for øje. Den lille familie har rejst til både kendte og mere ukendte destinationer i hele verden. De er vilde med at opleve fantastiske små afkroge af Europa, men elsker også at krydse det store ocean til særligt Asien når muligheden byder sig.

Hvad bloggen handler om og har fokus på

Rejsebloggens fokus er at vise at det at rejse med børn ikke behøver at være svært, men tværtimod er en gave til hele familien. Det er utroligt lærerigt at opleve andre kulturer og på rejser har vi kun det og hinanden af forholde os til, hvilket giver nogle uvurderlige øjeblikke sammen. Vi ønsker at give de bedste tips til at rejse med familien og deler særligt mange tips til at rejse og opleve med børn, vandre med børn og børnevenlige oplevelser. Derudover finder du også masser af insidertips til gode spisesteder, overnatningssteder, vandreruter, roadtrips og storbyguides.

Årets sommerferie

For Helle og hendes familie startede sommerferien ligesom de fleste danskere i juli. Her pakkede de vandreudstyret og kørte til Salzkammergut i Østrig. Helle er vokset op i vandrerygsækken på sin far og det var en drøm der gik i opfyldelse selv at kunne vise sin familie Østrigs smukke bakkede landskab. En vandretur der bød på flotte panoramaruter, køer med bjælder, uendelige vidder og charmerende byer. Forestil dig en dukkert i det klareste (halvkolde) bjergvand efter en oplevelsesrig vandredag.

Efter en lille uges tid i et af Østrigs flotteste naturområder kørte de videre over grænsen til Levico søen i Italien. Her skiftede de vandrestøvler ud med badetøjet i et mobilehome på den lokale campingplads. De var ikke kun kommet for badeferie og oplevelserne stod i kø. Vinsmagning i Bolzano, besøg i store og små byer, jordpyramider, flotte plateauer med en blændende udsigt til Dolomitterne, den berømte Lago De Braies og vandring til toppen af Valsugana var nogle af de største highlights.

Hvad har været din bedste rejseoplevelse?

Uhh.. den er svær. Der har været mange helt unikke oplevelser som jeg er så glad for at have i bagagen. Noget af det der gør størst indtryk er nok de mennesker vi møder ude i verden og deres fortællinger om de kulturelle og levemæssige forskelle fra vores liv i Danmark. Bla. Gjorde det stort indtryk da vores cykelguide i Bangkok fortalte om hvordan hun måtte skuffe hendes søn og endnu engang ikke var hjemme til hans fødselsdag, fordi hun skulle tjene til hele familien i Nordthailand. Om bryllupsgaven der bestod i en bisonokse som en forsikring hvis et familiemedlem skulle blive syg. Og hvordan man på Bali holder en årlig begravelsesceremoni for alle der er døde i årets løb. Det er så forskelligt fra vores ubekymrede liv i Danmark og noget der kan stille tingene lidt i perspektiv. Jeg kan godt lide at rejser udvider horisonten og der gør de altså på flere måder.

Hvad har været din største oplevelse?

Der er efterhånden mange at tage af og det er derfor virkelig svært at vælge. Helle og hendes familie mener ikke at man behøver at rejse til den anden side af kloden for at få store oplevelser. Derfor kan det være lige så mindeværdigt at vandre langs hærvejen som i Thailand. De elsker at rejseformer og værdsætter et mix af det hele lige fra lækre badestrande til at bestige høje bjerge eller besøge charmerende storbyer.

Eksempler:

Hvad er dit bedste rejsetip?

Begræns planlægning og læg ikke et for presset program. Der skal være plads til fordøje de mange indtryk og til at kunne være impulsiv hvis muligheden byder sig for eksempel at lære de lokale at kende. Overvej også alternative destinationer. De mindre turistede destinationer kan ofte mindst lige så meget, du har dem for dig selv og til langt billigere penge.

Tak for besøget

InsideFlyer siger tak til Helle og rejsebloggen Helles Univers

Se listen over de rejseblogs vi har haft besøg af gennem det sidste års tid:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *