Scandic åbner største hotel i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med 450 værelser og 1250 sengepladser bliver Scandic Helsfyr kædens største hotel i Norge. Mandag åbnede hotellet efter to år med omfattende renovering.

Hotellet, som oprindeligt blev bygget til at huse besøgende til OL i 1952, har vært gennem flere udvidelser og opgraderinger – sidst i 2010. Efter den sidste renovering kan hotellet skilte med 450 værelser og 1250 sengepladser. Her kan man nyde et godt måltid eller en drink på à la carte-restauranten Bistro Nordic, indtage den prisbelønnede Scandic-morgenmad i store og flotte lokaler, benytte et veludstyret træningslokale og låne cykler hvis man ønsker at udforske nærområdet.

– Vi har glædet os længe til at genåbne Scandic Helsfyr. Det er vigtigt at se muligheder og tænke fremad i det som er en udfordrende tid for hotelbranchen. I Scandic Helsfyr har vi fået et topmoderne og centralt beliggende hotel som er et strålende udgangspunkt for alle slags aktiviteter Oslo har at byde på, siger fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Superior-rom på Scandic Helsfyr
Superior-rom på Scandic Helsfyr
Superior-rom på Scandic Helsfyr

Stor mødekapacitet

På Scandic Helsfyr tilbydes 12 nye og fleksible møderum med top moderne AV-udstyr. Derudover vil det være muligt at lægge arrangementene i hotellets nye flotte udendørsarealer. I øjeblikket kan hotellet være vært for større og mindre arrangementer med op til 200 deltagere. Når myndighedernes Covid-19-restriktioner fjernes, vil der være muligheder for endnu større arrangementer. Hotellet har kapacitet til at være vært for 820 mødedeltagere.

– Selv om digitale løsninger har hjulpet os med at holde hjulene i gang de sidste måneder, vil der være et behov for at mødes fysisk, udveksle erfaringer ansigt til ansikt og drive netværksbygning også i fremtiden. Før vi kommer derhen, vil vi gøre vores ypperste for at lave tilpassede og trygge arrangementer indenfor dagens rammer med fokus på smittebegrænsning, siger distriktsdirektør for Oslo, Morten Malting.

Nordic Bistro på Scandic Helsfyr
Nordic Bistro på Scandic Helsfyr
Nordic Bistro på Scandic Helsfyr

Ny epoke

Efter to år med storstilet renoveringsarbejde genåbner altså Scandic Helsfyr i fuld skala 2. november. Hoteldirektør Ellen Ravnå er lettet og glad for at være kommet i mål med det omfattende projekt, og ser nu frem til at ønske gæster velkommen til det moderne hotel. Hotellet ligger centralt på Helsfyr, bare fem minutter fra flybus, t-bane og Oslo centrum.

– Det er fantastisk at se resultatet af alt det hårde arbejde, som er lagt i det. Nu ser jeg frem til at starte en ny epoke i hotellets historie. Helsfyr er et område i stærk udvikling og vækst. Boende på dette hotel vil have nærhed til sportsarrangementer, koncerter og andre oplevelser. Samtidig er der stor forretningsvirksomhed i området, og et betydeligt behov for værelser, kursus- og konferencearealer. Vi ser positivt på mulighederne i dette marked, sigeer Ravnå.

Hoteldirektøren trækker også åbningen af Nordic Bistro frem som en begivenhed i nærområdet. Bistroen, som ligger i hjertet af det nye hotel, vil tilbyde et udvalg små og store retter med en nordisk twist.

– Jeg tror og håber på at bistroen og baren vil blive et populært samlingspunkt her på Helsfyr, ikke bare for hotellets gæster, men også for lokalbefolkningen. Om sommeren kommer vi desuden til at have en hyggelig udeservering, afslutter Ravnå. 

Foto: Scandic HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *