Scandic kåret som landets mest inkluderende arbejdsplads

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic modtog tirsdag aften prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion.

Danmarks største hotelkæde er samtidig landets mest inkluderende virksomhed. Sådan løs det, da Scandic her til aften modtog hæderen som ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’ ved Great Place To Works prestigefulde prisuddeling i Cirkusbygningen i København. Det er andet år i træk, at Scandic modtager den fornemme hæder.

Great Place To Work begrunder blandt andet valget med hotelkædens store fokus på en mangfoldig medarbejdersammensætning, hvor Scandic har hele 115 forskellige nationaliteter i arbejdsstyrken fordelt på kædens 27 danske hoteller. Udover Great Place To Work står Foreningen Nydansker bag kåringen af Scandic.

Vi er stolte og taknemmelige over igen at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op om mantraet ’plads til alle’, og vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst og afgørende for vores succes. Det er glædeligt, at vores store og kontinuerlige fokus på inklusion, udvikling og trivsel anerkendes på denne måde. Vores interne undersøgelser viser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads. Det er vigtigt, når vi de kommende år får brug for hundredevis af nye kollegaer.

Anne Mette Pedersen, Scandics HR-direktør i Danmark.

Det er en stor glæde igen at kunne tildele Scandic titlen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion. Igennem utallige, inkluderende initiativer har Scandic etableret et mangfoldigt miljø, som vi tydeligt kan se, at medarbejderne stortrives i. For den danske sammenhængskraft er det afgørende, at virksomheder giver alle chancen for at bidrage på arbejdsmarkedet. Scandic har 115 forskellige nationaliteter, som de, igennem diverse initiativer, er lykkedes med at integrere på arbejdspladsen og derved også i samfundet. Det kan tjene som en inspiration for andre.

Liselotte Jensen, administrerende direktør i Great Place To Work.

Scandic går langt for at invitere medarbejdere med udenlandsk baggrund inden for. Initiativerne tæller blandt andet krav til ledere om forståelse for at arbejde med forskellige nationaliteter igennem fokus på mangfoldighed og vellykket inklusion. Videre tilbyder hotelkæden gratis danskundervisning i arbejdstiden til medarbejdere med behov for dette. Danskundervisningen skal forbedre kommunikationen i arbejdssammenhæng, ligesom den skal bidrage til en bedre indslusning i samfundet generelt. Endelig har Scandics medarbejdere eksempelvis frit uniformvalg inklusive tørklæde, ligesom vagtplaner og personalemad tager hensyn til forskellige kulturelle traditioner.

Om Great Place to Work
Great Place to Work er en analyse- og konsulentvirksomhed, der arbejder for at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser med at blive bedre. Det danske kontor blev etableret i 2001 og offentliggør hvert år Danmarks bedste arbejdspladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *