Scandic og Royal Unibrew indgår ny gigantaftale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En ny aftale mellem Scandic og Royal Unibrew sikrer de årligt mere end to millioner gæster hos Scandic et bredt og spændende udvalg af lokalt øl, cider og drikkevarer.

Aftalen om de våde varer, der træder i kraft den 1. april 2019, betyder, at Royal Unibrew de næste fem år skal levere øl og cider til Scandics lokale restauranter og barer i hele Danmark. Royal Unibrew leverer allerede i dag sodavand og kildevand til Scandic.

Den nye udvidede samarbejdsaftale omfatter leverance af øl og cider fra Royal Unibrew, samarbejde om træning og uddannelse af Scandics medarbejdere samt muligheden for, at invitere for eksempel lokale mikrobryggere til at levere ny og spændende specialøl, til Scandics restauranter og barer. Scandics mange gæster får dermed muligheden for at nyde et stort og alsidigt udvalg, af øl og andre drikkevarer.

Karsten Felvang Nielsen, Scandics Food & Beverage-direktør i Danmark udtaler:

Jeg er begejstret over den nye, femårige aftale med Royal Unibrew. Hos Scandic er vi i gang med at udvikle vores mange restauranter og barer, så de skaber unikke og lokale rammer for vores gæster. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Royal Unibrew, der med sine eftertragtede, historiske, lokale brands, vil gøre oplevelsen endnu mere attraktiv for vores besøgende. Vi har store forventninger til det nye samarbejde og har et ambitiøst mål om at styrke salget med minimum 45 procent i aftaleperioden. Endelig er bæredygtighed en central del af hele Scandics forretning, og her matcher Royal Unibrew os perfekt med sit store udbud af økologiske drikkevarer.

Carsten Nørland, Nordisk Direktør i Royal Unibrew, er ligeledes begejstret for det nye samarbejde og fortæller:

Vi ser frem til at udvide vores samarbejde med Scandic. Scandic driver, i forbindelse med hotellerne, restauranter og barer over hele landet og står dagligt for at give både danske og internationale gæster en god oplevelse. Vi er stolte over at blive valgt som leverandør og samarbejdspartner og glæder os til fortsat at være med til at servicere og inspirere de mange gæster med et bredt udvalg af drikkevarer fra bl.a. vores mange lokale øl mærker samt et bredt udvalg af spændende craft øl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *