Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Med minder om 80’erne og med udgangspunkt i klassiske Nordiske retter er årets sommermenu klar på de fleste af Scandic hotellerne rundt i Norden. Med inspiration fra Italien – såsom Panacotta og en lørdagskylling som Milaneser har Jamie Oliver gjort klar til sommeren.
Samarbejdet mellem Scandic og Jamie Oliver er ikke nyt, men har eksisteret siden 2009, hvor opgaven i starten lød på at gøre maden på hotellerne i den Nordiske kæde bedre og tiltrækkende på alle af deres 230 hoteller. Det er efter egen opfattelse og erfaring efter mange besøg på Scandic hotellerne lykkes i en rimelig grad. Så nu er det ikke kun den klassiske Scandic Burger at finde på menukortene udover disse sæsonmenuer lavet af Jamie Oliver.
Nu er sommer menuen klar og den består af:
- Jamie’s rejsecocktail (som taget ud af 80’erne)
- Sprødstegt kyllingebryst Milanese (lidt bedre end lørdagskyllingen i foliebakken)
- Panna cotta med vanilje, serveret med rabarber- og jordbærkompot (jordbær og rabarber er bare gode i den Nordiske sommer)
Konklusion
Vi har her på Bonusfeber prøvet mennuen og den smager godt. Menuen var tilgængelig på det hotel (Scandic Aalborg) vi besøgte i forbindelse med sommerferien. Retterne var tilberedt godt. For eksempel var rejecocktailen var ikke overdækket med dressing og kyllingen var ikke stegt tør som man ofte møder. Eneste anke var at jordbærerne ikke var helt der hvor man ved at de danske jordbær kan komme med hensyn til smagen. Prisen på de 249,- for 3 retter på et hotel er bestemt ikke skræmmende og vi planlægger sagtens at spise på Scanidic hotellerne i fremtiden. Noget som jeg ellers mange gange dropper og finder en resturant uden for hotellet, da udvalget og kvaliteten kan variere meget fra hotel til hotel.
Skriv et svar