Shopping i Bangkok – et paradis for dig som elsker shopping

Shopping i Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu hvor det nærmer sig juletid, er det ved at være normalt at rejse til London for at gå på juleshopping, men har du nogensinde overvejet at det måske kunne være at du ville få mere ud af dine sur tjente penge, hvis du rejste til Bangkok og handlede istedet?

Det har du sikkert ikke, men du bør overveje det, fordi du trænger vel til et par dages ferie, og det hele gør godt for både krop og sjæl.

Med den konkurrence der er idag på flyrejser til og fra Bangkok er priserne faldet markant, og da hotelpriserne i Bangkok er meget rimelige, kan du kan du nu få varmet kroppen lidt igennem inden vinterkulden sætter ind, og gå på shopping i Bangkok.

 

Bangkok har i de senere år haft en eventyrlig vækst i antallet af shopping centre, og det er efterhånden svært at få oversigt over dem alle. Jeg kan dog sige at over 20 af centrene er store og almen kendte, og på en liste jeg har set, figurerer der mere end 100 shopping centre i byen. Min påstand er, at Bangkok er på vej til at blive en af Asiens ledende byer når det gælder shopping.

Hotellerne i byen er meget rimeligt prissat, og selv hvis du vælger at bo på en af byens mange anerkendte luksushoteller, bør du have mere end nok penge til overs, som du kan bruge hæmningsløst på billig shopping, og tro mig – mulighederne for at gøre mange gode køb og dermed fylde kufferterne op med rimelige og ægte mærkevarer er stor.

Fristelserne i byens flotte og trendy shopping centre er store, og her findes noget for enhver smag og pengepung. Byen har også en masse småbutikker, gadebutikker samt mange markeder hvor du kan få afprøvet hvor god du er til at prutte om prisen.

 

I shopping centrene finder du hovedsageligt faste priser, så du stort set ved hvad du har at forholde dig til, men der florerer mange gode tilbud, så det er ikke unormalt at finde tilbud på 20-30% på udvalgte varer. Ofte er det sådan, at jo mere du køber, desto billigere bliver det for den enkelte vare.

De fleste centre har også en såkaldt “department store”. Det er et varehus som oftest har en usædvanligt godt udvalg af ægte mærkevarer som Ungarro, Arrow, Pierre Cardin, John Langford, DKNY, Esprit, Lacoste, Camel Active, Guy Laroche, Levi’s, Lee, Wrangler, Adidas, Nike, Puma, Reebok og Converse, for at nævne bare nogle få af dem.

Shopping i Bangkok
Skjorter

 

Shopping centrene som omtales herunder, er alle tilgængelige i nærheden af Sky Train, som i Bangkok hedder BTS.

 

Robinson Shopping Center finder du lige ved Asoke BTS station. Den ene udgang fra stationen fører dig direkte ind på 2. etage, hvor du hurtigt kan være igang med festlighederne. Du finder et middelgodt udvalg af tøj og lignende i dette center.

 

Shopping i Bangkok
Robinson Shopping Center

 

Terminal 21 ligger et kvarters tid længere nede af Sukhumvit Road, med direkte adgang fra Asoke BTS station. Dette center er enormt stort, meget moderne og faktisk er ganske fancy center, med over 600 butikker fordel på 8 etager, så her finder du absolut både alt hvad du mangler, og en del ting som du ikke anede at du havde brug for. Skal du besøge alt herinde, skal du nok afsætte et par dage.

I dette center har hver etage et tema, hvor de bruger en af verdens storbyer som tema, og det er ganske cool. På de øverste etager, finder du en masse restauranter, samt en biograf.

Shopping i Bangkok
Terminal 21, BTS øverst til højre

 

Shopping i Bangkok
Inde i terminal 21
Shopping i Bangkok
Terminal 21, San Fransisco etagen

 

Emporium ligger længere nede af Sikhumvit Road, og har direkte adgang til BTS stationen Phrom Pong. Her finder du 7 fulde etager med alt fra tøj til husholdningsapperater. Emporium er lidt slidt, men du finder et rigt udvalg af alle mulige mærkevarer, helt på højde med alle andre centre. På øverste etage finder du en række restauranter.

 

Shopping i Bangkok
Emporium Shopping Center

 

Omrødet rundt om Siam, helt oppe i enden af Sukhumvit Road, har flere store og kendte shopping centre. Siam Center er et af dem, og ligger ved Siam BTS station. Dette center, som faktisk indeholder Thailands største Forever 21 butik der sælger tøj til unge, er en smule rodet, men du finder en masse anerkendte mærkevarer.

Shopping i Bangkok
Siam Center

 

I området omkring Siam BTS station, finder du også det måske mest fashionable shopping center i Bangkok, Siam Paragon. Hvis lysten (og pengepungen) tillader det, så har dette shopping center et hav af luksuriøse mærkevarebutikker som Armani, Massimo Dutti, Hugo Boss, Zara, Swarovski, Louis Vutton og mange flere, hvor du virkelig kan være en Big Spender, uden at nogen løfter en jantelovsfinger og siger “fy, skam dig”.

Shopping i Bangkok
Siam Paragon

 

Shopping i Bangkok
High Class shopping, uden at blive set skævt på

 

Det skal også nævnes at man i Siam Paragon finder en department store, som sælger almindeligt kendte mærker til en meget rimelig pris. Hvis du ikke kan lide at gå i tøjbutikker, kan du tage dig en tur i bilafdelingen, som huser bilmærker som Aston Martin, Lotus, BMW, Maserati, Ferrari, Lamborghini, Porsche og til og med Skoda – jo, du læste skam rigtigt.

Shopping i Bangkok
Drømmebilen

 

Du kan også tage en tur ind og se på musik anlæg.

Shopping i Bangkok
Stereo anlæg

 

Siam Paragon huser syd-øst Asians største akvarium, som du bør finde tid til at besøge midt i alt shoppingen, og i kælderen ligger flere gode restauranter, hvor du kan få hvile benene og få dig en bid mad.

Nærved ligger Central World som er et af verdens største shopping centre. Platinum Shopping Center er også værd at nævne, hvor du finder 6 fulde etager med alt hvad du kan tænke dig af tøj, tasker, sko og en etage kun med restauranter. Komplekset indeholder over ti etager med lejligheder.

Ellers kan jeg nævne andre populære centre, som MBK Center, Central Chidlom, Gaysorn Shopping Mall og Pantip Plaza. Sidstnævnte har et ekstremt godt udvalg af elektronik og IT.

Shopping i Bangkok
MBK Center

 

Sådan kan dit værelse hurtigt komme til at se ud, hvis du snubler også nogle tilbud du ikke kan sige nej til.

Shopping i Bangkok
Resultatet efter en dags shopping

 

Til slut er det bare at ønske jer en god rejse, og god fornøjelse med shoppingens paradis.

 

Foto: R. Lygren og oprindeligt udgivet på Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *