Singapore Airlines fejring af Airbus A350-900 på Københavner ruten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Reelt var den første ankomst af Singapore Airlines nyeste flytype i sidste uge, men det var først i dag der var den officielle fejring. Det skete i gate området ved gate C37 – i yderste del af C-fingeren, hvor over 100 indbudte fra medier, rejsebureauer, kunder kunne smage på specialiteter og få rundvisning i det nye fly.

En meget glad Allan Hoffery viser flyet frem til gæsterne. Foto: Henrik Olsen

Flyet som nu bruges på ruten mellem København og Singapore er en Airbus A350-900. Der er 42 sæder på Business Class, 24 sæder på Premium Economy og 187 sæder i Economy. I sidste uge, da det var første gang flyet kom til København, lavede vi denne artikel, som forklarer mere om selve flyet.

Læs mere: Da Singapore Airlines landede for første gang med deres Airbus A350-900 i København

Fuldt booket – men dog muligheder for en rejse deal

Det ser ud til at ruten er en succes og når den til januar 2020 bliver til en daglig rute, så er det også et bevis på at der er plads til flere ugentlige kunder.

Eksempelvis var afgangen i dag til Singapore fuldt booket i Business Class og Premium Economy. Der var ifølge Erwin Widjaja, general manager for Singapore Airlines Nordics, heller ikke mange pladser ledige i Economy. Dette billede tegner sig for ganske mange afgange.

Mandagsafgangen fra januar 2020 er også godt booket op allerede og skal du gøre den bedste rejse deal, så skal du prøve at kigge på onsdagsafgangen fra januar 2020. Den er der forsat gode muligheder i, samt priser der er lavere end de andre dage. Også et godt sted at kigge efter bonusbilletter.

Farm to Plane – Et sted hvor Danmark er med i front

Singapore Airlines har et globalt initiativ, som hedder Farm to Plane. Der skal der være produkter som er lokale og dermed ikke transporteres langt for at blive brugt på flyene.

I Danmark må vi tage hatten af for Singapore Airlines’ nordiske salgsdirektør, Allan Hoffery og hans team, som virkeligt har formået at bringe nogle ganske unikke og gode produkter ombord i løbet af de sidste år.

Det startede med Skarø Is, som har blandt andet har lavet en Singapore Sling is kun til Singapore Airlines.

Skarø is med deres unikke Singapore Sling variant. Foto: Henrik Olsen

Efterfølgende er der kommet Sønderhaven Gårdmejeri.

Oste fra Sønderhaven Gårdmejeri er at finde ombord på Singapore Airlines fra København. Foto: Henrik Olsen

Fra i dag er der kommet Friisholm Chokolade til.

Friisholm Chokolade er det nyeste skud på Farm to Plane stammen. Mikkel er 6 gange verdensmester i forskellige katagorier og produktet er i toppen. Foto: Henrik Olsen

Som noget ekstra har Singapore Airlines også et godt samarbejde med Michelin restauranten Kokkeriet, som designer hele retter til brug for serveringen i Business Class.

Læs mere: Singapore Airlines samarbejde med Michelin restauranten Kokkeriet

Flere billeder fra dagen

Udover nedenstående billeder, så følg med på vores forum for flere oplevelser og billeder fra dagen. Der var to heldige InsideFlyer medlemmer, som var med på turen og deres oplevelser kan du blandt andet læse om på vores forum.

Den ikoniske “Bandit maske” som kendertegner fronten af et Airbus A350. Foto: Henrik Olsen
Business Class. Foto: Henrik Olsen
Business Class – Sengekonfiguration. Foto: Henrik Olsen
Champagnen er klar til gæsterne i Business Class. Foto: Henrik Olsen
Premium Economy. Foto: Henrik Olsen
Premium Economy. Foto: Henrik Olsen
Economy. Foto: Henrik Olsen
Economy. Foto: Henrik Olsen
Den “hemmelige trappe” op til Crew Rest området. Foto: Henrik Olsen
Crew Rest området ovenpå den bagerste del af Economy. Der er god plads til at hvile sig på de lange flyvninger. Foto: Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *