Nyt i Milano: Sheraton Milan San Siro

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sheraton Milan San Siro er nyåbnet og tilbyder ophold i rolige omgivelser tæt på Milanos centrum. Det er et oplagt valg, når du vil forkæle dig selv på en forretningsrejse eller en forlænget week-end.

Efter en renovering til flere millioner euro af det tidligere Grand Hotel Brun åbnede Sheraton Milan San Siro i august. Hotellet, der ejes af European Hotel Investments, ligger i det rolige kvarter San Siro, kendt for sine store grønne områder og San Siro fodboldstadion. Det er let og hurtigt at komme til Milanos centrum, shopping området Citylife og den internationale lufthavn.

335 værelser og suiter

Ombygningen af hotellet blev ledet af designer & arkitekt Chiara Caberlon fra arkitektfirmaet af samme navn. Hun blev inspireret af bygningens arkitektur, hotellets omgivelser og dets 60-årige historie. Indvendigt bliver tonen sat af et rent milanesisk design, der er en kombination af geometriske mønstre, naturens egne råvarer og håndlavede møbler.

Club King Room. Foto: © Marriott International

Hotellet har 310 værelser og 25 suiter. 118 værelser er forbundne. De er alle kendetegnet ved et moderne design og har det tekniske udstyr, som efterspørges af forretningsrejsende og turister. Den rummelige Club Lounge tilbyder et ekstra afslapningssted med forfriskninger.

Executive Suite. Foto: © Marriott International

Gastonomi

Gæsterne kan nyde de rolige omgivelser ved hotellet i San Siro. Man kan slappe af ved den udendørs pool og den tilhørende Pool Bar. Børnene kan have det sjovt ved den separate børnepool med egen legeplads. Hotellets 4 restauranter har et sofistikeret design. De er alle ledet af chefkok Luca Nania. Det store fællesbord på Silene Bar & Restaurant inviterer dig til at tage dit måltid sammen med andre gæster på hotellet. Om sommeren kan du nyde Luca Nanias kreationen på den skyggefulde terrasserede. Restauranten “El Patio del Gaucho, Javier Zanetti” serverer klassiske argentinske kødretter.

Pool Oasis Bar. Foto: © Marriott International
Silene Bar & Restaurant, Foto: © Marriott International
El Patio Del Gaucho, Javier Zanetti. Terrassen. Foto: © Marriott International
Silene Bar & Restaurant. Foto: © Marriott International

Fitness eller spa

Hotellets gæsterne kan træne på stedets fitnesscenter, der er udstyret med avanceret Technogym-udstyr. Det får pulsen op og giver fysisk velvære. Man kan også slappe af i Elite Spa og Wellness San Siro, der ligger på hotellets øverste etage. Der tilbydes dampbad, massage, manicure og hvad man ellers forbinder med wellness. Stedet har også en lounge, hvor du kan slappe med sunde snacks.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside

Fotos: (c) Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *