Spies: afbestil indtil 30 dage før afrejse og få pengene tilbage inden for 7 dage.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spies tilbyder nu muligheden for at afbestille rejsen indtil 30 dage før afrejse i foråret og forsommeren og få pengene tilbage inden for 7 dage

De nye afbestillingsvilkår gælder fra og med den 29. januar 2021 ved nybestillinger af charterrejser med afrejse til og med den 15. juni 2021.

For at imødekomme behovet for fleksibilitet under pandemien tilbyder Spies, som tidligere, også muligheden for at ændre rejsen et ubegrænset antal gange frem til 30 dage før afrejse og en tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis rejsen bliver aflyst.

En af de seneste spørgeundersøgelser i Spies’ rejsepanel viser, at flere og flere vælger at bestille en pakkerejse for at få tryghed både under rejsen, og når de bestiller. 43 % af deltagerne i rejsepanelet svarer, at de er mere tilbøjelige til at bestille en pakkerejse i dag i forhold til for et år siden og tryghed fremhæves som en hovedårsag.

De seneste uger har vi oplevet et trendbrud og øget tryk på bestillingerne til sommer, efterår og vinter. Vi ved, at mange vil have noget at længes efter og se frem imod. Samtidig ved vi, at tryghed bliver endnu mere vigtig. Pakkerejsen er derfor blevet mere relevant end nogensinde før, da vi som arrangør har hovedansvaret. Vi vil nu gøre det endnu mere trygt for vores kunder at bestille en rejse med os før højsommeren og indfører derfor denne ekstra tryghed ved bestilling. Dette er udover vores allerede fordelagtige afbestillings- og ændringsregler samt tilbagebetalingsgaranti, som gælder for rejser længere fremme i tiden.

Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

De nye midlertidige afbestillingsvilkår med mulighed for at afbestille indtil 30 dage før afrejse gælder charterrejser med afrejse til og med den 15. juni 2021. Tilbuddet gælder nybestillinger fra og med den 29. januar. For resten af sommersæsonen har Spies tidligere forbedret afbestillingsvilkårene med fri afbestilling indtil 60 dage før afrejse på nybestillinger. Ved bestilling af en charterrejse hos Spies indgår afbestillings- og ændringsforsikringen gratis indtil den 31. oktober 2021. Det betyder bl.a. mulighed for et ubegrænset antal ændringer af rejsen indtil 30 dage før afrejse. For afrejser fra den 1. november 2021 kan dækningen tilkøbes ved nybestilling af en charterrejse.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *