Godt nyt fra Nordic Choice Club – Du beholder din status frem til 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Club har netop i disse timer sendt mail ud til alle deres medlemmer. I denne mail er der en ganske god nyhed, da de oplyser at du beholder din nuværende status frem til 2022.

Dermed er Nordic Choice Club igen hurtige ude blandt de nordiske selskaber. De var også hurtigt ude i 2020, da pandamien startede og de ændre ikke dette i 2021. Der meddelte de allerede den 24. marts 2020 at de ville fryse medlemsskabet hele 2020.

Du kan fortsat stige i niveauerne

Betingelserne for Nordic Choice Clubs udvidelse af medlemsniveauet er enkle. Gyldigheden på alle medlemsniveauer udvides med et år.

Skulle du på en eller anden måde ikke være omfattet af nogen form for rejserestriktioner eller bor meget på hotel i eget land, så kan du selvfølgelig fortsat stige i niveau.

Du kan læse mere om denne gode nyhed her.

Vi har set flere andre selskaber være hurtig ude og starte med at fryse eller forlænge deres bonusprogrammer. Derfor forventer vi også at et flyselskab som SAS vil komme ud med en forlængelse af EuroBonus medlemmernes status (i en eller anden form).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *