JetBlue med en “game changer”. Ny Business Class hæver barren

JetBlue - Mint Studio

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

JetBlue har vi ventet i et stykke tid på skulle komme med de sidste detaljer på deres nye Business Class, som de kalder Mint Class. Grunden er at de er på vej til at flyve mellem USA og Europa med nye Airbus A321LR fly.

Det New York baserede flyselskab JetBlue, afslørede i dag hvordan deres kommende Business Class kommer til at se ud. Det er ganske spændende og også en “game changer”, da de kommer til at tilbyde et Business Class produkt, som nok viser sig at være en smule bedre end konkurrenterne.

Det er faktisk to versioner af deres nye Business Class produkt:

  • Mint Studio
  • Mint Suites

Mint Studio

Forrest i kabinen vil der være et “uber” Business Class, som JetBlue kalder for Mint Studio. Der vil plads i samme stil, som du kender det fra flyselskabernes First Class produkter og med en siddeplads til at have en gæst med til spisning.

JetBlue - Mint Studio
JetBlue – Mint Studio. Foto: JetBlue

Dette er på første række og det vil tilbyde den største seng og suite blandt de amerikanske flyselskaber. Men også de europæiske flyselskaber vil få svært ved at nå helt på siden af dette nye Mint Studio.

JetBlue - Factorydesign
JetBlue – Oprindeligt design fra Factorydesign

Virksomheden Factorydesign har lavet det oprindelige design og det er baseret på et Thompson Aero SOLO sæde. Her ses det tydeligt at række 1 får ganske meget plads og dermed er Mint Suite blevet resultatet.

Mint Studio

I samme stil, men med mindre plads, kommer JetBlue med deres Mint Studio.

JetBlue - Mint Suite og Studio
JetBlue – Mint Suite og Studio. Foto: JetBlue

Ombord på deres nye Airbus A321LR, så vil det være i kabinelayoutet være i det såkaldte “herringbone”. Dermed sidder du med hovedet mod vinduet og benene ind mod midten af flyet.

Kabinelayoutet er 1-1 og dermed får alle sit eget suite på turen mellem Nordamerika og Europa.

På ruterne hen over USA, så vil der også være sæder uden dør og dermed ikke et suite. Der vil der være 6 rækker med kabinelayoutet 2-2. Stadigvæk fully flat.

Rutenettet for Jetblue Mint, hvor du kan opleve de nye kabiner. Foto: JetBlueHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *