Breaking: CashPoints suspenderes til Norwegian er rekonstrueret

Vinderen af 2.500 Norwegian Reward Cashpoints Norwegian konkurrence

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bank Norwegian har mandag aften sendt en mail til deres kunder, hvor de beskrives at man hverken kan optjene eller bruge CashPoints, indtil Norwegian er rekonstrueret.

Bank Norwegian arbejder til gengæld med muligheden for at få cashback på køb, mens CashPoints ikke kan optjenes.

Hej

Som følge af processen med restrukturering af flyselskabet Norwegian, er optjening af CashPoints på flyrejser og brug af CashPoints ved køb af flyrejser suspenderet. Ændringen træder i kraft fra i dag, 1. februar 2021, og gælder i perioden indtil restruktureringen er færdig.

Når det igen er muligt at anvende CashPoints, har Norwegian varslet, at der kan blive indført begrænsninger i hvor mange CashPoints, man kan anvende ved hvert billetkøb.

Vi kommer til at tilbyde et midlertidigt alternativ, hvor du kan optjene cashback i stedet for CashPoints ved brug af Bank Norwegian-kortet. Cashback er penge, som du får igen, når du bruger dit Bank Norwegian-kort. Du vil modtage mere information om cashback, og hvordan du kan vælge dette, i løbet af de kommende dage.

Vi beklager de ulemper, som dette måtte medføre for dig. Vi arbejder kontinuerligt på, at Bank Norwegian-kortet skal være blandt markedets bedste kreditkort med attraktive fordele.

Med venlig hilsen
Bank Norwegian

Sådan skriver Bank Norwegian tirsdag aften til deres kunderHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *