Tillykke til landsholdet: Her er flyveturen hjem

Sunclass A321-211

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søndag aften vandt håndbold-landsholdet VM-pokalen. Her er flyet der skal bringe dem hjem til Danmark.

For omtrent tre uger siden fløj det danske, svenske og norske håndbold-hold afsted mod Egypten sammen, i en chartret Airbus A321 fra Sunclass Airlines.

I bagagen lå pokalen fra sidste års sejr, forsvarligt pakket ind i en særligt tilrettet flightcase.

Men det var knap nok besværet værd at flyve pokalen til Egypten, for den kommer nemlig med hjem igen, når en Airbus A321 fra Sunclass Airlines igen letter fra Egypten ved middagstid.

Denne gang med et landshold der er en sejr rigere ombord.

Flyet lander i København, med flynummeret DK9063 klokken 16.25, efter planen.

Special-rejsebureau står bag

Det er det danske rejsebureau “Travel Sense”, som står bag transporten af landsholdet.

Rejsebureauet er specialiserede i at tilbyde rejser til sports- og kulturarrangementer i hele verden, hvor deres spidskompetence især er at skaffe billetterne til arrangementerne, på vegne af deres kunder.

Bureauet er blandt andet ejet af den tidligere håndboldstjerne, Camilla Andersen, som i 2002 startede rejsebureauet. Siden er medejeren Birgit Aaby kommet ind i billedet.

Med Camilla Andersens tæt på 200 landskampe for Danmark, er det også nærliggende, at hun fik lov at arrangere transporten af landsholdet.

InsideFlyer opfordrer læsere til at følge flyet og ankomsten i CPH på FlightRadar24 eller i fjernsynet, og ikke møde op af hensyn til forsamlingsforbud.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *