Stærk tro på rekordsommer når Nordic Choice Hotels lancerer sommertilbud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med mange hotelperler på tværs af Norden kan Nordic Choice Hotels præsentere et stort udvalg af oplevelser for ferieplanlæggende beboere i Norden. Fra luksushoteller til familiehygge tæt på naturen.

Sommeren 2020 var et rekordår for ferier hjemme. Da grænserne var lukkede, og rejserestriktionerne dominerede, måtte sommerferieplanerne laves om, og i stedet for Sydeuropa blev det for mange til en oplevelsesrejse i deres eget land.

Med en nyfunden interesse for ferier i lokalområdet og fortsat usikkerhed omkring mulighederne for at rejse udenlands denne sommer lancerer Nordic Choice Hotels nu to feriealternativer, som kan skræddersys ud fra ønsker til sted, stil og tid. Målet er at overgå sidste sommers hotelboom.

Den kreativitet, folk har vist over det seneste år i forhold til at skabe oplevelser for dem selv og deres familie, har været uden modstykke. Men kreativitet kræver genopladning, og gæsterne har bedt os videreføre sidste års mulighed for at opleve Norden på en simpel måde. Vi har taget imod udfordringen, og derfor har vi skabt to unikke tilbud, som vi tror kan både inspirere og danne basis for en god sommer. For er der én ting, der er sikkert, så er det, at vi alle har brug for at forkæle os selv med en virkelig god sommerferie efter et hårdt år.

Bjørn Arild Wisth, Nordic Choice Hotels’ vicekoncernchef.

Gæster kan vælge mellem de to hotelpakker The Summer Flee og The Whole Shebang, hvor de kan mixe og matche ud fra interesser, rejseplaner og koncepter. Valgene er mellem fem og 10 nætter og mellem den lavest mulige pris eller premium. Prisen inkluderer overnatning for to personer i et standard dobbeltværelse inklusiv morgenmad. Tilbuddet er gyldigt til overnatning i perioden 1. juni til udgangen af august.

Behovene ser forskellige ud, og vi vil sikre, at alle får muligheden for at opleve en virkelig, virkelig god sommer. Som gæst beslutter du, om du vil overnatte fem eller ti nætter på et hotel, hvornår du gerne vil bo på hotel i løbet af sommeren, og om prisen er det vigtigste, eller du gerne vil betale lidt ekstra for et premium hotel. Det betyder, at der er noget for alle, og det er et godt udgangspunkt, når folk planlægger sommerens længe ventede ferie.

Bjørn Arild Wisth, Nordic Choice Hotels’ vicekoncernchef.

For mere information om de to sommertilbud, de fulde betingelser og priser besøg:https://www.nordicchoicehotels.com/blog/smart-stuff/summer-offerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *