Starwood Best Rate Guarantee ændres fra 20% til 25% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Starwood har tilpasset deres Best Rate Guarantee (BRG). Fremover får du 25% rabat på dit hotelværelse eller 2.000 Starpoints. Tidligere var det 20% rabat.

Starwood BRG fra 20% til 25%

Hvis du bestiller din hotelovernatning direkte hos hotelkæden og senere finder det samme værelse på de samme dage, og til de samme vilkår, billigere et andet sted, kan du gøre krav på BRG. Hvis Starwood’s BRG team godkender dit krav, kan du vælge mellem at få 25% rabat på værelsesprisen eller 2.000 Starpoints. Før den 4. januar 2018 var det kun 20% rabat (eller 2.000 Starpoints). Rabatten gælder per ophold, uanset antal af nætter, og det samme gælder for de 2.000 Starpoints. Rabatten beregnes på den billigere pris du fandt andetsteds.

Som nyt krav, skal forskellen være mindst US$ 1,00. Det var 1% tidligere. Det er en forbedring for ophold, som koster over $100, men en lille forringelse for billigere ophold. BRG tilbudet gælder heller ikke for Starwood websites på arabisk, indonesisk, thai, eller tyrkisk. Jeg har ikke kunne finde ud af, hvorfor det er sådan; måske fordi du kan finde bedre priser på disse sites end på de engelsk sprogede sider.

Du kan oprettet dit BRG krav på denne side.

Starwood SPG BRGSom altid er der det med småt. Husk derfor at læse alle vilkår igennem inden du indsender dit krav, så du ikke bliver skuffet senere. Alle vilkår kan du læse på denne side.

Andre Best Rate Guarantee muligheder

Langt de fleste hotelkæder tilbyder en Best Rate Guarantee. For eksempel hos IHG, får du den første nat gratis og den lavere pris til alle overnatninger fra den 2. nat. Hold øje med disse sider, hvor vi vil bringe en oversigt over de forskellige BRG tilbud hos de forskellige hotelkæder, samt en guide til hvad du skal gøre for at opnå rabatterne.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Killian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *