Starwood Preferred Guest annoncerer vilkår for status challenge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Starwood har annonceret vilkår for en status challenge i deres program, Preferred Guest. Kampagnen vil vare hele 2017.

Vilkår

For at kunne få tilbudet skal du have en elitestatus i et konkurrerende program. Starwood har ikke annonceret hvilke programmer de vil godtage for denne kampagne. Hvis du har haft status med SPG de siste 5 år vil du ikke kvalificere dig til dette tilbud. Hvis du tror at du kan kvalificere dig til denne kampagne kan du sende en mail til SPG via kampagnesiden.

Kampagnen

Hvis du bliver accepteret til kampagnen vil du få tilbudet om at vælge et vindue på tre måneder, for eksempel maj, juni og juli 2017. Så vidt vi kan forstå på vilkårene vil du kunne vælge både Gold-challenge og Platinum-challenge.

For at opnå guldstatus skal du gennemføre 9 kvalificerende nætter, for at opnå platinum skal du gennemføre 18. Bonusovernatinger tæller ikke med, alle skal være betalte. Hvis du imødekommer kravene vil du opnå gyldig status frem til 28. februar 2019.

Du kan læse de komplette vilkår her.

Med tanke på at de normale krav for at opnå guldstatus er 10 ophold i løbet af et år, og tilsvarende 25 for platinum, vil dette vere en interessant kampagne, hvis du skal på et længere ophold på en Starwood-ejendom i løbet af 2017.

Dette er ikke en nem udfordring, men den kan være attraktiv for enkelte.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Craig Sowerby fra Insideflyer.co.uk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *