Swiss First Class Lounge – en helt anden verden

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zürich er uden tvivl en af Europa enkleste og mest moderne lufthavne. Rejser du på First Class begynder servicen med en dedikeret lobby, skærmet af fra alt kaoset, Business Class og alt andet der kan forstyre.

En hyggelige dame mødte os og bad om vores pas, før hun placerede os i nogle dybe og behagelige læderstole, mens hun checkede os ind.

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

 

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

 

Efter et par minutter kom hun tilbage med boardingkortene, og vi blev sendt til Fast Track med en invitation til Swiss First Class Lounge. Direkte efter sikkerhedskontrollen drejede vi til højre, og det tog kun få minutter før vi stod foran Swiss Airs Lounge.

Vi ankom omkring kl 10.30 hvor personalet lige havde fjernet morgenmaden og var igang med at stille frokosten frem. Vi var de eneste gæster denne formiddag. Loungen har en buffet, men også en a la carte restaurant.

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

 

Da vi var en smule jet lagged var vi faktisk mere klar til morgenmad istedet for frokost, hvilket slet ikke var noget problem – personalet tog imod morgenmadsbestillingen i stiv arm.

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

 

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

Buffetten havde et glimrende udvalg.

Bonusfeber - Swiss First Class Lounge

I tillæg til et behageligt siddeområde, tilbyder loungen også badefaciliteter, hvilerum med seng og badeværelse en-suite, et par private VIP rum og en cigar lounge. Internet er naturligvis gratis. Hvis du har afrejse fra satellit-terminalen, sørger personalet for at køre dig hen til flyet når det er klar til afgang.

Konklusion: Swiss Air tilbyder deres First Class passagerer en herlig lounge, som har et fantastisk udvalg i mad og drikkevarer, samt rolige omgivelser med udsigt over tarmac.

Derfor giver jeg den 6 stjerner herfra.

 

[blockquote style=”3″]

Beliggenhed: Airside Center, til højre når du kommer igennem sikkerhedskontrollen, op af en trappe.

Åbningstider: 05.45 til 22.30 alle dage Adgang for Lufthansa og Swiss Air First Class passagerer, samt Miles & More Hon Circle.

Oprindelig vist på Bonusfeber.no (forfatter: Tommy Danielsen)[/blockquote]

Trackbacks & Pingbacks

  1. Swiss lukker Schengen lounge i Zürich for at bygge om - InsideFlyer DK siger

    […] Senator og Business Class lounger skal i den periode bygges om, så de bliver på samme niveau som loungen i Dock E. Der vil blandt andet bliver introduceret ‘front cooking’. Der bliver også flere siddepladser og mere plads til at arbejde. Passagerer kan glæde sig over nyrenoverede lounger fra næste år, selvom de nok ikke bliver på helt samme niveau som Swiss First Class lounge. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *