Swiss lukker Schengen lounge i Zürich for at bygge om

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dårligt nyt til dem der rejser med SAS eller Swiss fra Zürich indenfor Schengen området. Swiss lukker fra den 27. august til – efter forventning – april næste år loungerne i terminal A.

Senator og Business Class lounger skal i den periode bygges om, så de bliver på samme niveau som loungen i Dock E. Der vil blandt andet bliver introduceret ‘front cooking’. Der bliver også flere siddepladser og mere plads til at arbejde. Passagerer kan glæde sig over nyrenoverede lounger fra næste år, selvom de nok ikke bliver på helt samme niveau som Swiss First Class lounge.

Swiss lounge i Dock E
Swiss lounge i Dock E

Alternative faciliteter

Passagerer, som normalt har adgang til loungerne, kan benytte en af de andre Swiss lounger i lufthavnen. Det kræver dog en tur igennem immigrationen. Senator, Star Alliance Gold medlemmer og business class passagerer hos Lufthansa kan i Schengen terminalen også bruge Aspire loungen og ‘Coffee-to-go’ konceptet. Miles & More Frequent Flyer medlemmer og business class passagerer hos andre Star Alliance selskaber, må kun bruge Swiss lounger og ikke den alternative lounge. Udover at det koster ekstra tid, vil det også betyde større travlhed i de øvrige lounger.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *