Tag til solhvervsfestival i Island og se den fantastiske natur samtidig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du opleve naturfænomenet, som nordboere har beundret i årtusinder, og kombinere det med livemusik i imponerende islandsk natur? Så tilbyder blandt andet islandske WOW air pakkerejser til festivalen ’Secret Solstice’ til favorable priser.

Der er godt nyt til rejselystne og festivalglade danskere. I juni kan man nemlig kombinere rejse og musik til den islandske solhvervsfestival ’Secret Solstice’ i Reykjavik i tre døgns kontant dagslys fra. 16. til 18. juni – og det endda uden at sprænge sommerferiebudgettet. Islands hurtigst voksende lavprisselskab WOW air har teamet op med festivalen og tilbyder billige pakkerejser med fly, overnatning og armbånd til årets længe ventede event.

Pakkerejserne er i salg og starter på en frapris på 5.092 kroner og inkluderer fly til Island fra København, transport til og fra lufthavn og overnatningsmuligheder, der tæller alt fra ’rent-a-tent’ på campingområdet ved festivalen over hyggelige, lokale guesthouses til hoteller. Til dem, der gerne vil kombinere festivaloplevelsen med lidt ekstra komfort, kan man også vælge imellem en række af Reykjaviks bedst renommerede luksushoteller. Sidst men ikke mindst er billet til alle festivalens tre dage inkluderet.

I år er det fjerde gang Secret Solstice løber af stablen i Reykjavik, og 2017-udgaven er spået til at blive den største hidtil. Det musiske lineup tæller store navne fra et bredt spektrum af genrer, såsom:

  • Foo Fighters
  • The Prodigy
  • Chaka Khan
  • Rick Ross
  • Big Sean
  • Seth Troxler
  • Kerri Chandler
  • Richard Ashcroft
  • Rhye med danske Robin Hannibal
  • Plus mange mindre atcs.

Fest i en gletsjer og se midnatssol fra vandet

Secret Solstice er ikke alene oplevelsen værd for musikken. Festivalen bruger og inddrager den spektakulære omgivende natur, Island er kendt for. Bl.a. kan festivalgæsterne se frem til verdens eneste fest inde i en gletsjer (som forresten er den anden største i Europa), at opleve midnatssolen fra vandet til ’Midnight Sun Boat Party’ og for første gang i år ’The Lava Tunnel’ – to eksklusive akustiske musikevents i de 5000 år gamle underjordiske Raufarhólshellir lavatunneller. Der er kun plads til 50 mennesker ad gangen, så ingen tvivl om at de det bliver en vild oplevelse for dem, der når at sikre sig billetter.

Festivalen har en stærk bæredygtig profil og arbejder for at mindske sine miljømæssige fodaftryk. Sidste år blev festivalen certificeret CO2-neutral af Natural Capital Partners, og arbejdet med at være kendt som verdens grønneste festival fortsætter.

Flyv billigt med WOW air til Island og arranger selv turen

WOW air flyver direkte fra København til Reykjavik fra priser på 305 kr. for en vej.

Du kan finde billetterne her.

Efter festivallen kan du så bruge et par dage på at nye naturen og se nogle af de forskellige turistattraktioner Island byder på. Vi har samlet nogle af dem her og her.

Se video fra Secret Solstice 2016

For et indtryk af sidste års festival, tjek filmen fra Secret Solstice 2016:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *