Test: Park Hyatt Tokyo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste som har set filmen Lost in Translation med Bill Murray og Scarlett Johansson ved at omdrejningspunktet i filmen var hotellet hvor de begge boede, især er baren på hotellet i fokus.

Park Hyatt er et af Hyatts tophoteller i Tokyo og er beliggende i Shinjuku. Ankommer du med fly ind til Narita er der flere måder at komme til hotellet på. Jeg valgte at tage toget Narita ekspress, som koster 2000 yen hver vej. Transporttiden er ca. 1:15 og toget ankommer til Shijuku station. Derfra har hotellet en shuttleservice, som kan være ganske svær at finde hvis det er første gang du kommer til Shijuku. Jeg valgte at gå ned til hotellet og det tager en 10 – 15 minutter – ganske overkommeligt.

Park Hyatt Tokyo set udefra.
Park Hyatt Tokyo set udefra.

Selve hotellet er fra 41 etage til 51 etage i et af Shijukus højhuse. Det er meget karaktaristisk med sine 3 ”siloer” og med sine 3 trekanter på toppen.

Man bliver modtaget af hotellets medarbejder som har spottet dig lang tid inden du ankommer og når de har fået dit navn går der en kædereaktion i gang uden du opdager det.

This slideshow requires JavaScript.

Du bliver fulgt op til 41 etage, hvor hotellets longeområde ligger og bliver budt velkommen igen, derefter igennem hotellets bibliotek og ind til selve receptionen hvor man bydes personligt velkommen, ikke ved en skanke men ved små personlige skriveborde.

Personalet er yderst professionelle og jeg havde inden ankomst mailet sammen med hotellets concierge og de havde hjulet med en plads på en af Tokyos top sushi restauranter, den reservation var klar i en personlig stilet brev med et ønske om en god oplevelse.

Hyatt havde et tilbud om at bestilte man 4 nætter var den 4. gratis. Det passede mig glimrende, da jeg netop havde 4 nætter i Tokyo og da jeg kun havde Gold status hos Hyatt så var det en glimrende anledning til at starte med at klatre op ad ancienitets stigen. Prisen ligger oppe i den høje ende, men sammenligner man med de andre tophoteller i Tokyo, så stikker Hyatt ikke ud.

This slideshow requires JavaScript.

Værelset var ganske nydeligt, jeg må indrømme at jeg nok havde forventet et noget højere niveau af luksus.

Badeværelset fungerede glimrende og  det var først gang jeg havde prøvet de japanske toiletter som lige tog lidt tilvænningstid.

Toiletartiklerne på værelset.
Toiletartiklerne på værelset.

Toiletartiklerne var fra det australske firma Aesop som ligger i den eksklusive ende. Deres amenties boks indeholder alt det du måtte have glemt derhjemme. Tykke badekåber og endda en kimono er til gæstens rådighed.

Minibaren på værelset,
Minibaren på værelset,

Minibaren er fyldt med topprodukter, intet at sætte en finger på der.

Jeg havde fået et værelse der efter sigende skulle vende imod Mt. Fuji, pga af diset vejr fik jeg aldrig det bekræftet.

Sengen var hvis jeg skal sætte en finger på noget nok værelsets svage punkt, madrassen er til den hårde side så hvis du forventer en blød seng du bliver opslugt af vil du nok blive skuffet. Jeg sov dog fremragende i den, men havde dog gerne set at der var kælet lidt mere med puder og linned.

Rummet havde desuden et område med skrivebord hvor der var mulighed for at oplade sin pc og telefon, wifi fungerede glimrende.

Hotellets pool.
Hotellets pool.

På toppen af hotellets 47 etage i den ene silo, ligger pool og gym området, hotellets pool var nok årsagen til at jeg valgte Hyatt og jeg blev ikke skuffet, poolen har åben hver dag fra kl: 06:00 til 22:00 og der er konstant 1 person til stede deroppe. Der er også glimrende muligheder for at dyrke yoga og der tilbydes kurser til gæsterne. Fri adgang for hotellets gæster. Inden man kommer til poolen skal man igennem hotellets spa reception, dette er dog mod betaling såfremt man ønsker at benytte det.

This slideshow requires JavaScript.

På hotellet er der 3 restauranter, Girandole som også benyttes til morgenmad, Kozue som er japansk inspireret, her spiste jeg til en fornuftig pris frokost på ankomsdagen.

This slideshow requires JavaScript.

Helt oppe på 51 etage ligger New York Grill & bar som blev flittigt benyttet i filemn Lost in Translation. Bor du på hotellet er der fri adgang, ikke overnattende gæster betaler en fee, hvis de kommer efter kl 20:00 om aften.

Artiklen er skrevet af InsideFlyer medlemmet Kenneth K under hans besøg på Park Hyatt Tokyo.

Overblik

Pros

+ Glimrende værelser, der manglede intet og alt fungerede.
+ Professionelle og engagerede personal, altid yderst hjælpsomme.
+ Glimrende bar og restaurant på 51 etage med jazz hver aften.

Cons

- Hotellet ligger lidt væk fra offentligt transport
- Sengen kunne godt være lidt bedre.

Service

Komfort

Bekvemmelighed

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet levede til fulde op til hvad jeg havde forventet af det, det ligger dog lidt væk fra nærmeste tog/metrostation og det trækker lidt ned.
Personalets service er outstanding, japansk hjælpsomhed når det er allerbedst.

4.1

Kommentarer

 1. Henrik Jørgensen siger

  “madrassen er til den hårde side”
  “- Sengen kunne godt være lidt bedre.”
  Jeg tror at senge er noget af der er sværest for et hotel at få rigtigt for alle. Et badeværelse findes der næsten objektive kreterier for hvordan man laver i god stil. Men senge.. nogle vil have bløde senge, andre (mig) hader bløde senge og kan stort set ikke få dem hårde nok. Nogle vil have mange puder mens andre smider overskydende puderne ned på gulvet.
  Min erfaring er at det primært er hvilket land man er i der bestemmer om det er blød eller hård seng.

  • Kenneth K siger

   Hej Henrik

   Det har du helt ret i, det er et emne der helt klart er subjektivt, og vurderes forskelligt person til person.

   Vedr. sengen så havde jeg forventet en seng der var eller syntes jeg kunne leve op til det brand som Park Hyatt er.

   Mvh

   Kenneth K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *