Thomas Cook Airlines introducerer nu lie-flat sæder på economy class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det engelske flyselskab tilføjer nu lie-flat sæder på deres Airbus A330 flåde. Snart er det altså muligt, at reservere tre sæder på economy class hos Thomas Cook. Disse tre sæder kan omdannes til en lie-flat seng. 

Det nye koncept kaldes for “Sleeper Seats” og bestiller man pakken vil man modtage en madras, pude, tæppe samt et amenity kit. Sikkerhedsbæltet skal dog stadig forblive på, men man vil modtage en forlænger, så det er muligt at benytte selen.

Handelsdirektør hos Thomas Cook Airlines, Henry Sunley udtaler:

“Vi leder altid efter nye måder at forbedre oplevelsen for vores kunder på, og det nye sovesæde er det første i UK som vi virkelig er stolte af. Det er en helt fantastisk måde at omdanne ens oplevelse om bord på flyet og dermed nyde lidt ekstra komfort, når du flyver i økonomi. Derudover er det også fleksibelt, da kun én person kan benytte sovesæde ad gangen. Det betyder altså, at man kan bytte med familiemedlemmer eller andre fra den gruppe man rejser med. Men det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du ønsker at dele” 

Hvad koster det så?

Prisen pr. sovesæde (3 sæder inkl. madras, pude, tæppe mm.) ligger på £199. (Ca. 1750 dkk). Derudover vil der kun være 3 rækker tilgængelige pr. fly. Prisen kan måske, for nogen virke dyr, men det er vil stadig være billigere end at købe tre billetter på economy på de fleste ruter. Det er også en smart måde at fylde flyets pladser op på. Disse sæder ville måske være tomme ved afgang ellers.

This slideshow requires JavaScript.

Lidt info om sengene

Sengen vil være 148 cm lang og 67 cm bred. Dette er altså en del kortere end gennemsnitshøjden og man bliver derfor nødt til at sove i en lidt mærkelig position.

For at booke sædet, skal passageren være 12 år eller derover. Derudover vil man ikke få serveret morgenmad/frokost eller aftensmad når sengen er i “tjeneste”. Ønsker man at benytte sig af at købe mad eller snacks ombord, må disse også kun indtages når du sidder op.

Den nye tjeneste er allerede tilgængeligt på flyrejser ud af San Francisco, New York og Orlando. Snart vil det være tilgængeligt på alle fly, undtagen fly til Havana.

Konklusion

Thomas Cook tilbyder faktisk allerede en Premium kabine om bord på deres Airbus A330 flåde. Denne kabine minder meget om f.eks. Norwegian Premium. Med den nye ordning hos Thomas Cook, vil de nye economy lie-flat seats uden tvivl konkurrere med deres egen premium class kabine. Især hvis der er stor prisforskel på de to produkter.

Skulle jeg selv vælge, ville jeg dog nok stadig selv vælge premium economy over de nye lie-flat sæder i economy class. Dette ville jeg pga. pladsen i sengen. Dog er det stadig ret tiltalende, at man har tre sæder for sig selv.

Hvad tænker du? Ville du vælge lie-flat seats over premium economy?

 

Kilde: Live and let’s fly

Billeder: Thomas Cook Airlines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *