Tips: Få mange EuroBonus point på dit MasterCard 15. – 17. marts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der igen 3 raske dage, hvor du kan hente mange ekstra point ved at bruge dit SAS Eurobonus Mastercard Premium. Du får nemlig dobbelt antal point i perioden fra 15. til 17. marts. Brug lidt tid til at planlægge dine indkøb – og optimer din pointoptjening. Du får de gode tips i denne artikel.

Et par gange om året er der kampagne, hvor man får dobbeltpoint på indkøb betalt med SAS EuroBonus Mastercard. SAS EuroBonus har igen sendt den glade nyhed ud for forårets kampagne:

Fra 15. til 17. marts 2019 får du tre dage med dobbeltpoint på alle køb med dit SAS EuroBonus Mastercard Premium – og alle evt. tilknyttede PointEarner. Det betyder, at du får helt op til 50 Ekstrapoint pr. 100 kr. mod normalt op til 25.

NB! Tilmeld dig senest 7. marts, hvis du vil have dobbeltpoint på alle dine køb i perioden.

Som det fremgår af mailen fra EuroBonus, bliver medlemmerne inviteret til at få dobbletpoint. Kun de medlemmer, der er inviteret og har tilmeldt sig, vil kunne deltage i kampagnen.

I denne week-end vil du for hvert køb på 100 kroner tjene:

  • 30 point for betalinger i danske kroner
  • 40 point på køb i udenlandsk valuta
  • 50 point ved køb af flybilletter på SAS hjemmeside

Vi vurderer normalt point til at have en værdi på 8 – 10 øre. Så med andre ord, vil du i med denne kampagne få en rabat på 2,4 – 3% ved betalinger i danske kroner – og når du køber billetter hos SAS vil rabatten være helt op til 4 – 5 %. Men værdien af dine point kan være væsentlige højere, hvis du hvert år optjener så mange EuroBonus point, at du kan købe bonusbilletter på Plus eller Business og kun betale for en billet på “SAS GO”

Gå shop amok

Den sikreste måde at få mange point er købe ind i week-enden. Det er nu, du skal en tur i supermarkedet og fylde køkkenskabene og fryseren med madvarer, hvis disse kan fås til fornuftige priser. Sønderjyderne skal fremskynde deres planlagte tur over grænsen, Og den nye forårsjakke skal naturligvis købes nu frem for en uge senere. Eller sagt med andre ord: Week-enden skal bruges til indkøb.

Når du skal vælge butikker, kan du med fordel tage udgangspunkt i listen over steder, der giver EuroBonus point. Dermed får du ekstra mange point ind på din konto. Skal du slappe af, kan du nyde din frokost hos MASH og få 2 point for hver krone du bruger (se de nærmere betingelser her) eller en af de mange andre cafeer og restauranter, der giver dig EuroBonus point.

Det er også fredag, du skal tanke mobiltelefonen op og sætte penge ind på rejsekortet (husk at bruge rejsekortet i løbet af week-enden, så pengene også bliver hævet på dit MasterCard). Hvis du er med i InsideFlyers gruppe på kiva.com, som crowdfunder aktiviteter og projekter udviklingslande, kan du også få ekstra bonuspoint ved at indbetale til din kiva-konto i week-enden. Du skal nok også gennemgå dine forskellige abonnementer, som du betaler med dit MasterCard for at se, om du skal fremskynde nogle af dine betalinger.

Læg ud for venner og familie

Har du planlagt en tur i byen med venner og familie er det oplagt at tilbyde at lægge pengene ud, betale med dit MasterCard og efterfølgende lade dem betale deres andel med MobilePay, så du ikke hænger på regningen.

Betal hotellet, når du ankommer

Måske er du så heldig, at du har en forretningsrejse til udlandet, og ankommer til hotellet om søndagen. Så er det bare med at få reception til at trække pengene for dit ophold, når du tjekker ind. Hvis hotellet tilbyder dig, at du kan betale i danske kroner, skal du huske, at tjekke deres kurs. Ofte kan det betale sig at betale i den lokale valuta (som vi har skrevet om her). Og en betaling i fremmed valuta vil altid give flere point end en betaling i danske kroner.

Køb gavekort

En sidste oplagt mulighed er at købe gavekort og betale disse med dit SAS Eurobonus Mastercard  Premium. Et gavekort til Brugsen eller Føtex holder naturligvis længere end mælk og rugbrød. Og du kan bruge dit gavekort til at betale for indkøb, du foretager senere på måneden. Du kan naturligvis også besøge tøjbutikker, boghandleren eller forretninger, hvor du normalt handler: Køb gavekort nu og betal med disse senere på foråret.

Måske får du point for handel på nettet

I forbindelse med tidligere kampagner, har vi altid fået oplyst, at køb på nettet måske først hæves efter week-enden. Det betyder med andre ord, at du ikke får dobbeltpoint på disse indkøb. Det er min erfaring, at køb af billetter hos SAS altid hæves samme dag, mens jeg har oplevet at køb foretages hos Turkish Airlines først hæves et par dage senere. Så det er i week-enden, du skal købe dine SAS billetter (køb hos SAS giver 50 point pr. 100 kroner). Jeg har også oplevet at køb af blomster hos interflora først hæves nogle dage efter jeg har foretaget bestillingen. Så du får ikke dobbletpoint, hvis du nu bestiller en buket til levering på morsdag. Andre læsere af InsideFlyer har dog berettet, at deres online køb af varer er blevet hævet på deres MasterCard samme dag, som købet er foretaget.

Hvad koster det at rykke betalingerne?

Du skal under alle omstændigheder vurdere, hvad det koster dig at rykke betalingerne. Eksempelvis kan du leje en bil hos Avis for week-enden 15. – 17. marts, hvor du kan få omkring 10% rabat ved at betale nu. Her kan det under ingen omstændigheder lønne sig at vente med at betale til week-enden. Så lave en kold beregning af, hvad du reelt kommer til at betale for dine ekstra point.

Fly Premium

Medlemmer med SAS EuroBonus MasterCard Premium, kan få rabat på deres bonusbilletter. Det betyder at deres point er mere værd, end den generelle vurdering på 8 – 10 ører. Fordelen er, at du kan købe:

  • SAS Plus billetter i Europa GO pris, hvis du har optjent mindst 50.000 bonuspoint på et år
  • SAS Plus billetter til hele verden til GO pris, hvis du har optjent mindst 100.000 bonuspoint på et år
  • SAS Business billetter til hele verden til GO pris, hvis du har optjent mindst 200.000 bonuspoint på et år

Alle optjente bonuspoint tæller med, d.v.s. både basispoint du får for at flyve, ekstrapoint optjent på dit MasterCard og point optjent hos SAS samarbejdspartnerne (eksempelvis point for leje af bil hos AVIS og point optjent ved at spise hos MASH).

Jeg har over det seneste år optjent over 200.000 point og kunne derfor få en returbillet på Business til Tokyo for 60.000 EuroBonus point. Denne billet ville normalt koste mellem 25.000 og 30.000 kroner. Med andre ord, får mine point en værdi på 40 – 50 øre. Da jeg aldrig kunne finde på at bruge så mange penge på en billet, sætter jeg værdien af mine point til det halve, d.v.s. 20 – 25 øre. Derfor er værdien så høj, at de point, jeg får ved at købe SAS billetter i week-enden svarer til 10% rabat.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. Sommerens Mastercard kampagne: Flere eurobonus point på betalinger i udlandet - InsideFlyer DK siger

    […] Tidligere kampagner har kun varet en week-end. Her skulle vi have fokus på, at betalingerne faldt i den korte periode. Denne kampagne løber over 2 måneder – og derfor vil det kun være ved kampagnes start og afslutning, du lige skal være opmærksom på, at betalingen bliver registreret i perioden. Du kan læse mere om vores anbefalinger fra tidligere kampagner her  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *