Træt af at hedde Valentin på Valentinsdag? Det laver WOW air om på nu!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hedder du Valentin eller Valentina, har du måske altid været træt af det omkring Valentinsdag? Det laver det islandske lavprisselskab WOW air om på nu. De tilbyder nemlig at danske passagerer med navnene ”Valentin” eller ”Valentina” kan tage en medrejsende med på en flyrejse til New York og retur omkring dette års Valentinsdag og få refunderet billetten. En oplagt romantisk gaveide, hvis du er den heldige indehaver af navnet.

I New York kan Valentin eller Valentina sammen med deres partner få mulighed at opleve Valentinsdag i byen over alle byer. Her er der nemlig skruet op for alle tænkelige romantiske tiltag, når amerikanerne går all in på at fejre kærligheden. Gå en romantisk tur i Central Park, oplev frierier på Times Square eller nyd en romantisk middag for to på en af byens mange restauranter. Således bliver det nu en fordel at hedde det samme som dagen, der år efter år står i kærlighedens tegn.

Tilbuddet gælder bookinger, som foretages mellem 24. januar og 9. februar 2019 med afrejse mellem 10. og 19. februar 2019.

For at indløse tilbuddet skal man hedde Valentin eller Valentina, og man skal medbringe en medpassager. Man skal selv foretage bookingen, og WOW air refunderer én af flybilletterne. Se den fulde liste over betingelser her.

Og hedder man ikke Valentin eller Valentina, er der som sædvanlig mulighed for at købe ultrabillige billetter til både Island, USA og Canada. WOW air flyver ugentligt fra København til Island og herfra videre til seks destinationer i Nordamerika: Boston, New York, Montreal, Washington, Toronto, Detroit.

Besøg wowair.dk for mere information eller for at booke flyrejser.

Betingelserne

For at være berettiget til en ”Valentins-refusion”, skal man opfylde følgende kriterier:

 • Der skal være mindst to passagerer i bookingen.
 • For hver booking, som er kvalificeret til at få en Valentins-refusion, gives der kun refusion for den ene passager.
 • Refusionen gives for flybilletten, en håndbagage og en indtjekket bagage. Andre services, som tilkøbes på WOW airs hjemmeside, bliver ikke refunderet.
 • Bookingen skal foretages til et af WOW airs fly. WOW air refunderer under ingen omstændigheder fly med andre flyselskaber. Alle bookinger skal laves direkte gennem WOW airs hjemmeside (dette ekskluderer bookinger lavet gennem et rejseselskab eller lignende services). Dertil skal bookingen inkludere en udrejse og en hjemrejse. One way bookinger refunderes ikke.
 • En af passagererne i bookingen skal hedde Valentin eller Valentina. Navnet i bookingen skal staves præcis som navnene på listen. Vær opmærksom på, at listen indeholder alle de former af navnet, som kan give en refusion. For- eller efternavnet i dit pas skal matche et af navnene på listen. Mellemnavne er ikke kvalificerede.
 • Bookingen skal foretages og betales i perioden 24. januar 2019 til 9. februar 2019.
 • Afrejsedatoerne, både ud- og hjemtur, skal være i perioden 10. februar til 19. februar 2019.
 • Destinationen for det udgående fly (første fly i bookingen) skal være Newark Airport (EWR) og afgangsdestinationen skal være Københavns Lufthavn (CPH).
 • De rejsende skal sende booking-bekræftelsen samt billeder af passagerernes pas med det korrekte navn, som opfylder betingelserne. Pas er det eneste personlige identifikationsdokument, som vil blive taget i betragtning, når passagerens navn verificeres.
 • Alle anmodninger om refusioner skal sendes via mail til: valentines@wow.is
 • Hvis en af de ovenstående betingelser ikke opfyldes, gives der ikke refusion.
 • Billetten til din plus en vil blive refunderet til det kreditkort, som bestillingen blev betalt med. Bemærk at det vil tage fem til syv hverdage før pengene er tilbage på kortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *