TSA Pre® med Norwegian og Icelandair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerer, der rejser med Norwegian eller Icelandair, kan nu også bruge TSA Pre®. Dette gælder kun for afgange fra USA.

For afrejse fra andre lande end USA er det endnu ikke muligt at bruge denne service. PreCheck er en service, som USAs Transport Security Agency (TSA) tilbyder til bestemte rejsende. Rejsende kan komme hurtigere igennem sikkerhedskontrollen. Lufthansa var det første europæiske luftfartselskab til at tilbyde denne service, men kan også bruges når du flyver med for eksempel også KLM og Air France. I alt 56 virksomheder deltager nu i denne service.

TSA Pre® til Norwegian og Icelandair

TSA Pre vælges de passagererne, der har en lav risiko, på forhånd og de får lov til at bruge en separat kø ved sikkerhedskontrollen. Du behøver ikke at få væsker eller bærbar computer ud af din taske, for eksempel. Du kan også holde dine sko på og behøver ikke fjerne dit bælte. Med TSA Pre er du ofte meget hurtigere gennem kontrollen. Passagerer, der kan bruge denne service, har en særlig tekst på boardingkortet.

TSA Pre bliver nogle gange tilfældigt tildelt passagerer, men den bedste måde konsekvent at kunne bruge hurtigere sikkerhedsscreening er med et Known Traveler Number (KTN). Du skal gennemgå en forhåndsundersøgelse for dette. KTN-nummeret kan derefter tilføjes til din reservation.

Medlemmer af Global Entry programmet får automatisk TSA Pre. Det er muligt for indbyggere af visse af vores nabolande, som Tyskland og Holland, at tilmelde sig Global Entry, men programmet er desværre endnu ikke åbnet i Danmark.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Såvidt jeg ved er det ikke muligt for danske statsborger at få KTN nr. og dermed gøre brug af TSA-PRE check. Hvis nogen ved hvordan man som dansk statsborger kan gøre brug af TSA-PRE, høre jeg MEGET gerne om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *