TUI lancerer rejser til Zanzibar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra november 2020 tilbyder TUI direkte flyvninger og et bredt udvalg af hoteller til en af de mest ønskværdige destinationer i Afrika.

Tilføjelsen af Zanzibar er et udtryk for trends og efterspørgsel. Hvad enten du vil på safari med familien, udforske et bjerg med en ven eller nyde hvide sandstrande med din partner, så har Zanzibar det hele. Det er det perfekte match for mange kundegrupper.

Mikkel Hansen, pressechef i TUI Danmark

Zanzibar er en yderligere tilføjelse til en øget investering i Afrika, hvor destinationer som Kap Verde, Egypten, Marokko, Mauritius, Seychellerne og Gambia allerede er en del af TUIs nordiske program. 

31 hoteller vil blive tilføjet til porteføljen, med alt fra små og venlige hoteludbud, til populære koncepter som TUI Blue, Blue Star og RIU. Fra København vil der være en direkte rute til Zanzibar hver anden uge. 

Safaripakker

Fire safaripakker i fire forskellige områder er en valgfri tilføjelse til programmet. Lake Manyara, Selous, Ngorongo Crater og Serengeti danner rammerne for at udforske et spektakulært dyre- og naturliv i enten to, tre eller fire dage.

Efterspørgslen på udflugter stiger og derfor er vi naturligvis glade for at kunne tilbyde en så fleksibel safaripakke, hvor gæster har mulighed for at tilbringe et par dage væk fra hotellet for at udforske en autentisk afrikansk natur

siger Mikkel Hansen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *