Lufthansa Group planlægger mere end 4.500 nye ansættelser i 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I år planlægger Lufthansa Group, at ansætte mere end 4.500 nye medarbejdere i hhv. Tyskland, Østrig og Schweiz.

Man planlægger at ansætte følgende:

  • 3.000 ansættelser skal finde sted i Tyskland. Man planlægger f.eks. at der skal besættes ca. 2500 stillinger “på jorden”. Derudover skal der ansættes næsten 1300 nye stewardesser på tværs af Lufthansa Group.
  • Omkring 1.000 af de nye medarbejdere forventes alene at blive ansat hos flyselskabet Lufthansa i 2020. 450 stewardesser begynder deres uddannelse i München. Derudover vil ca. 40 personer tilslutte sig Lufthansa CityLine i det bayerske knudepunkt.

Nye medarbejdere til IT området

Lufthansa har siden sidste år haft et stort fokus på IT. Dette fortsætter også i 2020 for hele Lufthansa Group. F.eks. ønsker Lufthansa Industry Solutions at ansætte omkring 350 nye medarbejdere for at imødekomme det stigende behov for IT-tjenester – både inden for og uden for Lufthansa Group.
Herunder planlægger man at ansætte både teknologispecialister såvel som specialister med specifik viden inden for branchen.

Lufthansa Systems er også på udkig efter ca. 200 IT-specialister med alle kvaliteter på deres internationale lokationer.

Lufthansa Group er blandt de 3 bedste arbejdsgivere i Tyskland

Lufthansa Group er fortsat en af ​​de mest populære arbejdsgivere i Tyskland og er gentagne gange blevet rangeret som en af ​​de tre bedste arbejdsgivere af det velkendte markedsundersøgelsesinstitut YouGov.
Denne popularitet afspejles også i antallet af ansøgere, da der alene i 2019 blev modtaget mere end 190.000 ansøgninger gennem karriereplatformen lufthansagroup.careers.

Vores vigtigste konkurrencefordel ligger i vores medarbejdere, der hver dag gør deres bedste for vores kunder og vores virksomhed. Dette gør de med deres dedikation og færdigheder. Igen i år vil vi være på udkig efter dedikerede talenter. Vores forskellige række af karrieremuligheder taler for sig selv.

Michael Niggemann, HR chef hos Lufthans Group

Der findes over 500 forskellige jobprofiler i Lufthansa Group og Lufthans Group tilbyder i øjeblikket 28 forskellige lærepladser på 16 forskellige lokationer i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Derudover er der også 13 dual-study-programmer og 4 trainee-programmer. I alt planlægges der omkring 500 nye ansættelser til juniorstillinger i år, heraf ca. 50 praktikanter.

Når det kommer til unge talenter, ligger Lufthansa Technik Group med base i Hamborg, langt foran i feltet. I år er der en kapacitet på cirka 270 positioner i form af lærepladser eller dobbeltstudier inden for flyteknologi, industri eller logistik. Samlet planlægger Lufthansa Technik Group i alt omkring 1.200 nye ansættelser.

SWISS skaber mere end 300 job med flådens integration af Boeing 777

SWISS planlægger at ansætte mere end 1.000 nye medarbejdere i år, hvor ca. 500 potentielle stewardesser begynder deres træning.

Med integrationen af ​​selskabets to nye Boeing 777 skaber det schweiziske flyselskab mere end 300 job fordelt på både kabine, cockpit og tekniske områder.

I gennemsnit skal der bruges ca. 25 piloter, 10 teknikere samt 120 kabineansatte pr. fly.

Foto: SWISS fliegt neu nach Osaka und Washington D.C., InsideFlyer.de

Forsidebillede: Lufthansa Media

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *