Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Velkommen til “Ugen der gik”, og her hos InsideFlyer, kigger vi nu tilbage på den forgangne uge i rejseindustrien.

I vores “Ugen der gik…” giver vi en hurtig opdatering på de nyheder, som ikke fandt plads i en af vores daglige artikler. Det er med til at give dig et endnu bedre overblik om netop ugen der gik.

Manchester lufthavn blev lukket grundet snevejr

Grundet kraftigt snevejr i Manchester regionen, blev lufthavnen torsdag morgen lukket. Passagerer blev henvist til at kontakte deres flyselskab for eventuel ombooking.

SAS søger kabine personale

Hvis du som læser af InsideFlyer, selv ønsker at blive en flyvende del af luftfartsbranchen og med base i København. Så er der en åben mulighed netop nu. SAS søger netop nu kabinepersonale som skal stationeres i CPH.

SAS åbnede døren for journalister på special sygeflyvning

Hvis man følger lidt med på norsk tv2, så er man i den forgangne uge blevet inviteret indenfor hos SAS, på en special opgave. Flyet LN-RPJ, som er et af de tilbageværende Boeing 737-700 fly ved SAS, er blevet sendt til Rzeszow i Polen som et behandlingsfly, for at fragte sårede Skandinaviske mennesker hjem til norden efter kamp i Ukraine.

ZeroAvia er lettet

Måske har du hørt om ZeroAvia, eller måske har du ikke. Virksomheden er en udvikler af elektriske brintfly, og blev stiftet i 2017 af Valery Miftakhov, som også er CEO for virksomheden. Forleden dag lykkedes det virksomheden at sende det største elektriske brintfly nogensinde på vingerne i form af en Dornier 228.

Orkan stoppede al flyvning for Air Calédonie

Der er dårligt vejr, også er det rigtig dårligt vejr. I Ny Calédonien, var det lokale indenrigsselskab Air Calédonie nødsaget til at aflyse alle sine operationer forleden dag. Orkanen “Hale” gik i land.

Uzbekistan Airways afgav ordre på nye fly

Det nationale luftfartsselskab i Uzbekistan, som ligger i det centrale asien har afgivet ordre på nye fly. Flyene der er afgivet ordre på drejer sig om 12 stk Airbus A321Neo. De nye fly vil tilslutte sig en flyflåde der består af 17 fly af forskellige typer.

Delta annoncerede ny rute til New Zealand

En ny rute mellem USA og New Zealand er ikke noget der bliver annonceret hver dag. Forleden dag var Delta Air Lines dog en undtagelse da selskabet annoncerede en ny rute mellem Los Angeles og Auckland på New Zealand. Ruten vil blive påbegyndt med flyvninger i efteråret 2023.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *