Vi vil helst flyve non-stop på oversøiske rejser plus et godt tilbud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når danskerne har valgt at flyve til Thailand eller et andet sted i Østen, er omdrejningspunktet at kunne flyve direkte – og at rejsetiden er så kort som muligt. Herudover ønsker vi, at alt skal være inkluderet i billetprisen fra start. Det viser en ny, stor undersøgelse, som YouGov har foretaget for Thai Airways om, hvad der er vigtigt for hvem, når vi flyver længere stræk.

Vi husker det nok alle. De mange besværlige mellemlandinger på en oversøisk rejse, så billetprisen kan betales med de få penge, man har på et tidspunkt i livet, hvor pengepungen ikke bugner. Op og ned i luften, ind og ud af forskellige lufthavne, hvor der sjældent er plads til, at man kan sidde ned og hvile sig, og en søvn, der afbrydes konstant. Vi har nok også alle prøvet at skulle flyve meget tidligt fra en lufthavn, og før kaffestederne åbner.

Det, der er allervigtigst anno 2019, når vi danskere bestiller flyrejsen, viser sig dog også at være, at der er mulighed for at flyve direkte til dén oversøiske destination, danskerne har valgt (41 %). Herefter er det en så kort rejsetid som muligt til destinationen (39 %), der er afgørende for, hvilken flyrejse vi går efter, når enten ferien eller forretningsrejsen bookes. Og som det tredje vigtigste peger danskerne på, at når vi først har købt vores flybillet, så skal alt være inkluderet i prisen, herunder mulighed for gratis valg af sæde, mad ombord, bagage uden gebyr og drikkevarer (30 %).

Ulrik Gylstorff, District Sales Manager fra Thai Airways siger:

At det tredje vigtigste i undersøgelsen er spørgsmålet om, hvor meget der er inkluderet i billetprisen, og at alt skal være inkluderet fra start, bekræfter vores antagelse. Det glæder os at se, da det er sådan vores billetter sælges, herunder mulighed for gratis at vælge sæde, mad ombord, bagage uden gebyr og drikkevarer.

Det er især respondenter fra hovedstadsområdet, der vil flyve direkte (50 %), og det er også især folk fra hovedstadsområdet, som går op i afgangstidspunktet på dagen (31 %). Hovedstadsfolket sværger tillige – og endnu mere end de andre geografiske regioner i Danmark – til en så kort rejsetid som muligt (48 %), selvom det er vigtigt for hovedparten af respondenterne.

Ulrik Gylstorff slutter af med:

At transparens i billetprisen er blevet så vigtigt for så mange er givetvis et resultat af, at interkontinentale flyselskaber i dag har stor variation i, hvad billetprisen omfatter, og at det nogle gange kan være svært at gennemskue, når man sidder foran skærmen og skal booke sin billet, hvad man får med, og hvad der pludselig skal betales ekstra for.

Godt tilbud på Business Class

Hvis du rejser to sammen, så har Thai Airways lige nu gode tilbud. Du kan købe billetterne frem til den 31. marts 2019.

Rejseperioden er fra den 27. oktober og frem til den 18. december 2019. Dermed bliver det muligt for et rigtigt godt efterår i varmen.

Se priserne og destinationer her:

Se mere her om detaljerne for tilbuddet

Forsidefoto: Jumpstory

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *