Vildt helikoptershow kommer til Danmark for første gang!

Red Bull helikopter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Red Bull er verdenskendte for deres energidrikke, men også for at udfordre grænser i ekstremsport. Nu tager Red Bull deres helikoptershow “Flying Bulls” til Danmark for første gang!

Herning går den 16. maj fra at være en almindelig midtjysk by, til at være hvad Red Bull kalder for “et motorsportsmekka”. Det gør byen, når Red Bull Drift Shifters aflægger Herning et visit. Højdepunktet på dagen, skal man dog bøje hovedet bagover for at opleve.

En BO-105 helikopter, ejet af Red Bull, kommer nemlig og laver et af verdens vildeste shows, i luftrummet over Herning. Her vil helikopteren tumle rundt i tønde-rul og snævre vendinger, til tilskuernes fascination. Det bliver første gang, at en helikopter opvisning af den kaliber bliver opført i dansk luftrum.

En af blot tre

Piloten bag styrepinden hedder Siegfried ’Blacky’ Schwarz, og er en blandt blot tre helikopterpiloter i hele verden, der er godkendt til at lave stuntflyvning i helikopter. Det er derfor en helt unik mulighed for at opleve noget ekstraordinært, når den østriske pilot begiver sig ud i en spektakulær flyvning.

Læs mere om eventet her!

Flying Bulls

Flying Bulls er en gruppe flyveentusiaster baseret i Østrig. De er sponseret af Red Bull, som er producent af energidrikke. Flåden i Flying Bulls består af alt fra gamle krigsfly, til mindre propelfly, jagerfly og helikoptere. Flåden består samlet af 21 luftfartøjer. Flying Bulls har blandt andet et kunstflyverhold, hvori helikopteren indgår.

Hovedbillede: Flying Bulls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *