WOW air flyver til Chicago for første gang i morgen – priser fra 1.199,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet WOW air indvier sin tiende rute til Nordamerika torsdag den 13. juli, når det første fly fra København til Chicago via Reykjavik. Flyselskabet vil betjene den nye destination med fire-seks ugentlige afgange fra København, og introtilbuddet lyder på billetter for kun 1.199,- kroner.

Det islandske lavprisselskab WOW air åbner i morgen sin nye rute til endnu en amerikansk destination: Chicago, der bliver selskabets tiende destination i Nordamerika. Første afgang er klokken 12:35 fra København med ankomst i Chicago klokken 16:40 lokal tid.

Fra København vil det islandske selskab tilbyde fire til seks ugentlige afgange til Chicago med en mellemlanding på en time i Reykjavik på vejen ud og halvanden time på vejen hjem. Den nye rute vil blive drevet af Airbus A321.

Billetterne fra København til Chicago er i salg på wowair.dk til en lanceringspris på blot 1.199,- kroner indtil det begrænsede antal billetter er solgt.

Med tilføjelsen af ​​”Windy City” til sit rutenetværk flyver WOW air nu til de tre største byer i USA. Lufthavnen O’Hare er desuden et vigtigt knudepunkt og fungerer som porten til mange midtvestlige stater.

Læs mere om Chicago her

Muligheden for et gratis stopover i Island med WOW air vil også være tilgængelig på denne rute, som på alle selskabets andre flyvninger til og fra Nordamerika. Det gør det muligt for danske rejsende at kombinere natur og storbyferie med en stopover på øen mod nord uden ekstra omkostninger på billetten og uden tidsbegrænsning på opholdet i Island.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *